Befektetés a Cristoba

ülj be mellénk és tapossunk együtt a gázba!

Miért született ez az oldal, illetve miért indult a közösségi finanszírozási kampányunk?

Rendkívül eredményes időszak van mögöttünk, és szerencsére úgy látjuk, hogy a növekedésünk dinamikája csak fokozódik. Bővítettük, és folyamatosan bővítjük a Cristoban elérhető szolgáltatásokat, illetve partneri együttműködéseknek, kommunikációs aktivitásoknak és marketing kampányainknak köszönhetően soha nem látott eredményeket érünk el hónapról hónapra.

Néhány héttel ezelőtt úgy döntöttünk, hogy elindítjuk közösségi finanszírozási kampányunkat a Tőkeportál oldalán. Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy személyesen megoszthassuk veled miért döntöttünk így, miért választottuk a közösségi tőkebevonást és megválaszoljuk a gyakran feltett kérdéseket.

Ha úgy érzed már mindent tudsz, csak kattints a “befektetek” gombra és haladj végig a Tőkeportál folyamatán a befektetés kapcsán. 

Miért keresünk új tulajdonostársakat?

Egy startuptól egy dolgot vár el elsősorban mindenki, a növekedést. Ebben jól állunk, és szerencsére ez nem csak a felhasználószámra, hanem a bevételeinkre is igaz. Viszont ezek a bevételek még nem elegendőek ahhoz, hogy a cég működését, a növekedést, illetve a nemzetközi piacralépés előkészítését fedezzék. Úgy gondoljuk viszont, hogy jó úton járunk, és nem szabad lassítanunk, amihez szükségessé vált friss forrás bevonása. 

Terveink szerint jövő év során szeretnénk egy ún. Series A befektetést megvalósítani (1,5-2 millió EUR értékben), amit kifejezetten a nemzetközi jelenléthez szeretnénk felhasználni, hogy rövid idő alatt minél több országban ott lehessünk. Ahhoz, hogy ehhez a befektetéshez eljussunk, és ne legyünk túlzottan “kifeszítve”, azaz ne kelljen például visszafogni a növekedésünket, szükségessé vált egy áthidaló, ún. “bridge” tőkebevonás is, amit közösségi finanszírozásban valósítunk meg.

Miért a közösségi tőkebevonás?

A Cristo életében a közösség mindig fontos szerepet töltött be. Igyekszünk a felhasználóinkat rajongóinkká tenni, és számítunk a visszajelzéseikre, valamint igyekszünk teljesíteni a kéréseiket is fejlesztéseink során. A Cristo közösségétől ráadásul többször megkaptuk, hogy “bárcsak befektettek volna” még a történetünk kezdetén, mert hisznek bennünk és abban a jövőképben, amit kínálunk. Úgy döntöttünk hát, hogy ezzel a kampánnyal megteremtjük ezt a lehetőséget, és nagy örömmel tölt el bennünket, hogy felhasználóink közül már többen be is szálltak kampányunkba, és ott vannak a befektetői listán a Tőkeportál oldalunkon

Hogyan leszel tulajdonostársunk?

A kampányunk kapcsán egy olyan struktúrát választottunk, ami elsőre bár bonyolultnak tűnik, de sok szempontból egyszerűbb vele a cégünk és a befektetők élete egyaránt. Ez az ún. SPV struktúrán keresztüli befektetés. Így a jelenlegi kampányban befektetők egy önálló Zrt-ben (a CRST SPV Zrt-ben) szereznek tulajdonrészt, ami erre a célra jött létre, és más gazdasági tevékenységet nem is folytat. Ez a Zrt az, ami így őket, az új befektetőket összefogja. A CRST SPV Zrt. lesz az, aki a befektetők pénzével megjelenik, mint új tulajdonos a Cristot fejlesztő cégben. Abban az esetben, ha a cég exitál (valaki felvásárolja), vagy a Zrt kivásárlásra kerül, a befektetők megkapják a részesedésük alapján részvényeik ellenértékét.

Ha érdekelnek az eredményeink, vagy kíváncsi vagy arra, hogy milyen célokat kívánunk elérni és milyen terveink vannak, akkor fusd át a lenti gombon elhelyezett onepagerünket. Ha pedig további kérdéseid vannak, akkor görgess lejjebb, ahol igyekeztünk megválaszolni minél többet.

Már bizonyítottunk!

Az elmúlt években rengeteg tapasztalatot szereztünk abban, hogy hogyan tudunk a felhasználók számára minőségi ügyfélélményt nyújtani telemetriai adatokra építve. Úgy gondoljuk, hogy ez a tudás, és tapasztalat erős alapot jelent új típusú szolgáltatások kialakítása kapcsán, valamint hasznos lehet olyan szereplőkkel való együttműködések során, akik önmaguk eddig nem (vagy nem megfelelő hatékonysággal) léptek a digitalizáció útjára.

Csatlakozz hozzánk, és válj részesévé növekedésünknek!

Hogyan történik a befektetés?

 1. Hozd létre befektetői profilod a Tőkeportál oldalán
 2. Azonosítsd magad, a Tőkeportál teljesen online folyamatában
 3. Töltsd ki a kockázatkezelési célt szolgáló mindössze 11 kérdéses tudástesztet
 4. Nézd át a kampányunk oldalát, és tudj meg minél többet rólunk
 5. Fektess be a “Befektetek” gombot megnyomva a kampányoldalunkon
 6. A befektetésed 25 %-át kell kifizetned a befektetési szándékod jelzésekor, a maradékot pedig a sikeres kampány zárását követően kell majd elutalnod.

Kérdésed van? Összegyűjtöttük a gyakran feltett kérdéseket a közösségi finanszírozási kampányunkkal kapcsolatban, ezt lentebb megtalálod. Tedd fel kérdésedet közvetlenül ügyvezetőnknek, Szota Szabolcsnak. Kattints ide, és foglalj hozzá időpontot.

Gyere el a következő online befektetői találkozónkra, ahol eredményeinkről, üzleti céljainkról, jövőbeli terveinkről ügyvezetőnk és társalapítónk, Szota Szabolcs mesél. Részt veszek az eseményen.

Következő online befektetői találkozó

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Extra ajánlatunk!

100.000 Ft befektetés felett

 • Cristo Pro csomag 3 hónapig ingyen

500.000 Ft befektetés felett

 • Cristo Pro csomag 6 hónapig ingyen
 • Cristo autós ajándékcsomag

1.000.000 Ft befektetés felett

 • Cristo Pro csomag 12 hónapig ingyen
 • Cristo Pro csomag 50% kedvezmény (12 hónap után)
 • Cristo autós ajándékcsomag

A válaszok nem teljeskörűek!

Az itt szereplő néhány kérdést igyekeztünk röviden, lényegretörően megválaszolni. A Tőkeportál oldalán részletes választ kaphatsz kérdéseidre. Kis- és középvállalkozásokba történő befektetés kiemelten kockázatos. Mielőtt döntesz, olvasd el a kockázati tájékoztatót és tegyél fel kérdéseket!

Ki fektethet be a Cristoba és hogyan?

Gyakorlatilag bárki befektethet a Cristo kampányába és ezzel a Cristo (CRST SPV Zrt) részvényesévé válik. Ehhez nincs más dolgod, mint online létrehozni a befektetői profilod a Tőkeportál oldalán, átnézni a befektetői kampányoldalunkat, majd a Befektetek gombra nyomva el is tudod indítani befektetésed, akár 50 000 Ft-tal.

Mi az a közösségi finanszírozás (crowdfunding)?

A közösségi finanszírozás (crowdfunding) egy innovatív pénzügyi szolgáltatás, ami a vállalkozás tőkeemelését online kommunikációs kampányon keresztül valósítja meg. A közösségi kampányok piactere a közösségi finanszírozási platform. A platformon regisztráló lakossági és intézményi befektetők sokasága (crowd) számos kisebb és nagyobb összegű befektetést hajt végre a kampánygazda vállalkozásba. A több hónapos kampányok során az online fórumon kérdeznek a kampánygazdától és megismerik a vállalkozás működését.

Mi az a Tőkeportál és mi a szerepe a Cristo befektetési kampányában?

A Tőkeportál az első magyar részvénycélú közösségi finanszírozási platform, amit a Tőkeportál ZRt. működtet.

A Tőkeportál a www.tokeportal.com  webhelyen működő platformot fejleszti és üzemeltetni. A platformon az általa jóváhagyott Kampánydokumentumokat publikálhatja a Kampánygazda, emellett más információkat is közölhet. A befektetők a platformon keresztül online tudnak hitelesített befektetői profilt létrehozni, befektetői tudástesztet elvégezni, és azon keresztül előzetes kötelezettségvállalást tenni, azaz befektetni a Kampányokba, amiért cserébe sikeres kampány esetén a Kampánygazda által kibocsátandó részvényeket fognak kapni, feltéve, ha értékpapírszámlával rendelkeznek.

Mit jelent a vezető befektető?

Egy kampányban a vezető befektetői szerepet vállalhatja egy Angyalbefektető vagy Befektetői Profillal rendelkező jogi személy, vagy bármely olyan Befektetői Profillal rendelkező Felhasználó, aki minimum 10 ezer EUR befektetést vállalt, és akinek vezető befektetői minőségét a Tőkeportál előzetesen jóváhagyta, és akinek feladata, hogy a Befektetési Feltételeket megtárgyalja a Kampánygazdával és annak átvilágítását elvégezze. A Vezető Befektető által a Kampánygazdával letárgyalt, az összes Befektető számára kikötött jogokat a Befektetési Feltételek tartalmazzák, valamint az ő befektetése is csak Sikeres Kampány esetén valósul meg. A vállalkozás későbbi eredményeiből jutalékot kérhet, illetve előfordul, hogy valamennyivel kedvezőbb áron jut a részesedéséhez, mint a crowd, annak fejében, hogy ő végezte el az átvilágítást. A Vezető Befektető a Társaság irányítása során a többi befektetőt is képviseli általános meghatalmazással. Ha a Kampánygazda nem állapodik meg egy Vezető Befektetővel, vagy az visszalép, akkor egy úgynevezett Delegált Személy látja el ugyanezt a feladatot, akinek személyét a Kampánygazda a Befektetőknek bejelenti.

Hogyan térül meg a befektetésem és hogyan lehet realizálni?

A befektetés tényleges értéknövekedéséhez mindig idő szükséges, jellemzően minimum 3 év, de inkább 5, ritkán persze van gyorsabb növekedés is. A befektetésről olyan döntést hozzunk, hogy ezen időtávra fel vagyunk készülve. Ennek végén sokszor a vállalkozás felvásárlásánál, exitkor tudjuk a cégérték-növekedést realizálni.

Smartsurance Technologies Kft
3152 Nemti, Kossuth út 67.
adószám: 25935909-2-12
cégjegyzékszám: 12 09 009881
MNB nyilvántartási szám: 219100300242

 

 

appstore letöltés