Cristo

Casco

Casco díjfizetés használat alapon – mert szerintünk így az igazságos!

Hét közben tömegközlekedsz, és csak hétvégén veszed elő az autót? Céges kocsit hajtasz, a családi járgány pedig csak a garázsban áll a hét nagy részében? Miért fizetsz akkor ugyanannyi díjat casco biztosításodra, ha nincs is akkora kockázatnak kitéve az autód, mint azoké, akik mindenhova azzal mennek?

Nálunk egyrészt te döntöd el, hogy teljeskörű biztosításra van-e szükséged, vagy elég csak a parkoló autód védeni. Másrészt pedig teljeskörű biztosításod díja is alkalmazkodik ahhoz, hogy mennyit használod az autód, kilométer alapon. Minél kevesebbet használod, annál többet spórolsz. Mert szerintünk így az igazságos.

Jól hangzik? Számold ki a díjad mindössze fél perc alatt!

🍿 Nézd meg a Cristo Casco bemutató videóját!👇🏻

Neked ajánljuk a használatalapú Cristo Casco-t, ha…

  • félted az autód, de nem használod annyit, mint mások.
  • téged is bosszant, hogy sokat fizetsz a cascod díjára.
  • te akarod eldönteni, hogy csak parkolás idejére szeretnél  védelmet, vagy teljeskörű biztonságra vágysz, akár áll az autód, akár úton vagy vele.

Kinek ideális a Cristo Casco megoldása?

  • Akik kevesebbet használják az autójukat, évente, mint 12 000 km.
  • Akik 23 évesnél idősebbek
  • Akik szeretik az egyszerű, online folyamatokat.
  • Akik kiszámítható, gyors és kényelmes szolgáltatásra vágynak.

Elindult a Cristo Casco!

Frissítsd az applikációt vagy töltsd le a legújabb app verziót (6.0.0), amiben már elérhető a Cristo Casco!

Ismerd meg a Cristo Casco szolgáltatását!

A használatalapú biztosítást a Cristo autós szuperAPP-ban tudod megkötni. Minden folyamat online, az applikációban történik a szerződéskötés, szemlefotók készítése, a díjfizetés és a kárbejelentés is.
Mostantól a Cristo Casco kapcsán is a megszokott felhasználóbarát, és ügyfélközpontú folyamatokkal és hozzáállásunkkal találkozhatsz, hisz mi, a Cristo csapata alkotjuk a casco lelkét, és működtetjük a terméket és a folyamatokat. A stabil hátteret pedig nagy múltú, tőkeerős biztosító partnerünk, az Uniqa csoport liechtensteini lányvállalata adja.

A Cristo Cascot kétféle csomaggal érheted el, ahol a két csomag kiegészíti egymást:

Stay csomag

Védelem a parkoló autóban esett legtöbb kárral szemben

Akkor félted igazán autódat, ha parkol? Attól tartasz leginkább, hogy elveri a jég, ráesik egy fa vagy ellopják, megrongálják?

Válaszd az önálló Stay csomagunkat, amivel autód védve lesz parkolása során a legtöbb káresemény, így az elemi károk, lopás- és rablás károk, valamint rongálások esetén. Mindezért mindössze egy napidíjat fizetsz, és nincs szükséged még a Pro csomagra sem.

Move csomag

Teljeskörű védelem álló- és mozgó autóra egyaránt

Teljeskörű védelmet szeretnél, aminek a díját az alapján fizeted, hogy mennyit használod autódat?

Move csomagot választva a Stay csomag védelme mellett a törés és üvegtörés károkra is fedezetet kapsz, akkor is, ha parkol az autód, vagy ha éppen úton van. Az alapdíjad kilométer díjjal egészül ki a megtett kilométerek szerint, így alkalmazkodik ahhoz, hogy mennyit használod az autód. Ehhez viszont Pro előfizetésre is szükséged van, hogy a Beat tudja számunkra küldeni az adatokat a megtett útjaidról.

A Cristo Casco kárrendezés

Nálunk elég csak néhány érintéssel bejelenteni a károd az applikációban, majd kárrendező partnerünk felveszi veled a kapcsolatot. Kisebb károk esetén akár 24 órán belül elutaljuk bankkártyádra a kártérítés összegét, nagyobb károk esetén pedig partnerünk mindent elintéz, a lehető leggyorsabban számodra. Nem kell vesződnöd a szerviz kereséssel, partnerünk elmegy az autódért, intézi a minőségi javíttatást, majd visszaviszi neked az újjá varázsolt gépjárműved. Természetesen, ha te magad szeretnéd kiválasztani a szervizt, vagy elvinni az autódat a megadott helyre, erre is lehetőséget adunk.
Ha további információkra van szükséged a kárrendezés folyamatáról, akkor ebben a bejegyzésben olvashatsz még róla.

Számoljuk ki a díjad!

nézzük

A Move csomag megkötésének feltétele, hogy Pro előfizetéssel is rendelkezz, hogy a Beat tudja számunkra küldeni az adatokat arról, mennyit vagy úton.

Már csak egy dolog van hátra:
Válassz önrészt!

Kár esetén csak ezt a fix önrészt kell fizetned, más költséged nincsen.

Stay
• Elemi kár
• Tűz és robbanáskár
• Rongálás kár
• Lopás, rablás
Move
+ Töréskár
+ Üvegtörés
? Ft/nap
+
? Ft/km

Játssz a számokkal!

Nézd meg hogyan alakul a díjad autóhasználatodnak megfelelően:
átlagos casco díj
0 km/év 15 000 km/év 30 000 km/év
1 év alatt ? km-t teszek meg az autómmal. Használatalapú casco biztosításom becsült díja: ? Ft/hó
kilométerdíj: ? Ft/hó
alapdíj (Stay csomag): ? Ft/hó

Így működik a Cristo Casco a gyakorlatban!

Minden a Cristo applikációban, online történik. Nem lesz szükséged személyes egyeztetésre, találkozóra a szerződéskötés során, de természetesen számíthatsz ránk, ha esetleg elakadtál vagy kérdésed van. A szerződéskötés néhány perc alatt meg tud történni, a szükséges lépésekről itt olvashatsz bővebben.

A díjfizetés egy előre feltöltött egyenlegből történik. Mindkét biztosítási csomag esetén a napidíjat ebből az egyenlegből vonjuk le a nap végén, ha pedig Move csomagunkat választottad, a kilométerdíj a megtett út végén kerül levonásra.

A Cristo Casco előnye!

Akár rövidebb időre, néhány napra vagy pár hétre is megkötheted a biztosításunkat bármelyik csomagot választod.

Elutazol pár hétre és autódat otthon, az utcán hagyod őrizetlenül? Minden bizonnyal nyugodtabb lennél, ha tudod: parkoló autód védve van a váratlanul jött jégeső (elemikár), rongálás, lopás és tűz esetén is. Ráadásul, ezért a védelemért a Cristo Cascoval csak napidíjat fizetsz. Hallottál az elmúlt hetekben törtent rongálásról, mikor 36 parkoló autó üvegét törték be?  A Cristo Casco Stay csomagot válaszva ebben és hasonló esetben is megtéríti a kárt, mivel az autóban szándékos rongálás történt.

Bármikor dönthetsz úgy, hogy Stay csomagodat Move csomagra bővíted, ezzel a biztosítás a közlekedés során ért töréskárok esetén is fedezetet nyújt. Nálunk van arra lehetőséged, hogy néhány hétre, 1-1 hosszabb útra vagy például csak a nyaralásod idejére köss teljeskörő cascot.

Honnan tudjátok mennyit használom az autóm?

Ebben egy kis telemetriai eszköz, a Beat van a segítségünkre, amit az autó OBDII portjába kell csatlakoztatnod (egyszerű, mintha egy pendrive-ot csatlakoztatnál). A Beatet Pro előfizetőként, használatra kapod meg tőlünk, és általa számtalan funkció, szolgáltatás teszi még kényelmesebbé az autózásod. Move csomagot választva szükséged lesz Pro előfizetésre, amit az applikációban tudsz igényelni.

Legyen az autózásod még kényelmesebb!

Cristo Pro előfizetőként figyelmeztetéseket tudunk küldeni neked az autód állapotáról, helyzetéről, valamint statisztikákat, elemzéseket nézhetsz vissza a megtett útjaidról. A Pro előfizetésről az applikációban részletes leírást találsz.

Töltsd le a Cristo szuperAPPot és kösd meg Cristo Cascod néhány perc alatt!

Legfrissebb híreink

Autózás és a kgfb története

Autózás és a kgfb története

Mióta beszélünk autózásról? Hogyan alakult ki a kgfb rendszere? Autós applikációként természetesen érdekel minket, így utána jártunk.

Cristo Casco kárrendezés – egyszerűen, korrekten

Cristo Casco kárrendezés – egyszerűen, korrekten

Kárrendezés, kényelmesen Extra szolgáltatásokkal!A biztosításnál egy ígéretet adunk el annak kapcsán, hogy mikor baj van, segítünk. Saját új Cristo Casco termékünknél arra törekedtünk, hogy ebben is minőségi, és a megszokottól még kényelmesebb szolgáltatást nyújtsunk....

Cristo – Euroleasing együttműködés

Cristo – Euroleasing együttműködés

Cristo és Euroleasing együttműködés Egy csodás barátság kezdeteA Cristo és az Euroleasing Zrt. 2022. december 15-én egy kölcsönösen gyümölcsöző whitelabel együttműködési megállapodást írt alá, így 2023. év elején az Euroleasing ügyfelei egy az Euroleasing brand alatt...

Smartsurance Technologies Kft
3152 Nemti, Kossuth út 67.
adószám: 25935909-2-12
cégjegyzékszám: 12 09 009881
MNB nyilvántartási szám: 219100300242

 

 

appstore letöltés