beat

használati útmutató

Mit küldünk a dobozban?

Egy beat-et találsz benne, ami egy okos kis telematikai eszköz. A beat segít abban, hogy a legkényelmesebb ügyfélélményt nyújthassuk számodra. Visszanézheted például a megtett útjaidat, és hogy hogyan vezettél, segít megtudnod, hogy mi az autód problémája, ha a műszerfalon felvillan valamilyen ikon, automatikusan leállítjuk parkolásod díjfizetését, mikor elindulsz, illetve egyszerűbbé válik a CASCO szerződéskötés is. Ha kötsz casco biztosítást, akkor ő fog segíteni abban is, hogy biztosításod díjának megfizetése a tényleges vezetéssel töltött időd alapján történjen. 

Mit kell tenned vele?

1. lépés: Olvasd be a QR kódot

Bontsd ki a dobozt, és vedd ki a Beat-et. Az eszközön találsz egy QR kódot, amit a Cristoba belépve, a “Rendelés státusz” kártyára belépve tudsz beolvasni.  

2. lépés: Csatlakoztasd a beat-et

A sikeres QR kód beolvasása után keresd meg az autód OBDII-es portját, és dugd bele az eszközt! Ne ijedj meg, nem nehéz megtalálnod, hogy hol is van ez a hely. Általában a kormányoszlop bal oldalán találod, de a legjellemzőbb helyeket ezen az ábrán láthatod.

3. lépés: Járasd egy kicsit a motort, és állj megfelelő helyre

Ha a beat már a csatlakozóban van, akkor indítsd be az autódat pár percre. Ez ahhoz kell, hogy a beat kapjon egy kis töltést, és észrevehesse, hogy csatlakoztatva van. Ha esetleg mélygarázsban parkolsz, akkor arra kérünk állj ki a szabad ég alá, hogy mi is észrevegyük, hogy a beat a helyén van.

4. lépés: Regisztráld be az autódat

Ha megvásároltad az eszközt, és nem casco kötéshez igényelted, a csatlakoztatás érzékelését követően már nincs dolgod, a kezdőképernyő megváltozik és használhatod a szolgáltatásokat. Ha cascot is szeretnél kötni, akkor viszont hátra van még az autó regisztációja. Lépj be a CRISTO applikációba, és lépj a “Rendelés státusz” kártyára. Itt tudsz végig menni az egyes lépéseken. Az autó regisztrációjához készítsd ki a forgalmi engedélyed, illetve jogosítványod, valamint lehetőség szerint tágas, világos helyen ejtsd meg, mivel szükséges lesz néhány fotót is készítened gépjárművedről

obd helye beat

Küldj üzenetet!

Felkeltettük az érdeklődésed? Van egy ötleted, amivel még jobbak lehetnénk?
Csak egy kedves szót akarsz küldeni? Írj nekünk!

9 + 14 =

Smartsurance Technologies Kft
3152 Nemti, Kossuth út 67.
adószám: 25935909-2-12
cégjegyzékszám: 12 09 009881
MNB nyilvántartási szám: 219100300242

 

 

appstore letöltés