Cristo és Euroleasing együttműködés

Egy csodás barátság kezdete

Cristo és az Euroleasing Zrt. 2022. december 15-én egy kölcsönösen gyümölcsöző whitelabel együttműködési megállapodást írt alá, így 2023. év elején az Euroleasing ügyfelei egy az Euroleasing brand alatt futó, saját alkalmazást kezdhetnek majd el használni, melynek a kényelmét és innovatív megoldásait a Cristo háttere fogja nyújtani. Az együttműködés ráadásul számos lehetőséget rejt a jövőben, hisz az Euroleasing a hazai legnagyobb lízingcégként és az egyik piacvezető autófinanszírozóként értékajánlatának egyik kulcselemeként tekint a Cristo hátterével megvalósuló alkalmazásra. Az Euroleasing ráadásul már most regionális jelenléttel és törekvésekkel rendelkezik, számos nagy márkával kötött kizárólagos hazai márkafinanszírozói megállapodást, amikben a jövőben szintén szerepe lehet a Cristonak.

Középen: Vály Judit, Vezérigazgató, Euroleasing Zrt; jobbra: Hanczár Zsolt, Értékesítési igazgató, Euroleasing Zrt; balra: Szota Szabolcs, társalapító/ügyvezető, Smartsurance Technologies Kft

Legyél tulajdonostársunk!

Zajlik közösségi finanszírozási kampányunk a Tőkeportál oldalán, ahol akár 50 000 Ft befektetésével tulajdonostársunk lehetsz, és most, felgyorsuló növekedési pályánk elején szállhatsz be mellénk. Ilyen alkalom többé nem lesz, le ne maradj róla!
További információnk a kampányról itt érhetőek el, vagy nyomj a lenti gombra, és fektess be a Tőkeportál oldalán.

appstore letöltés

Smartsurance Technologies Kft
3152 Nemti, Kossuth út 67.
adószám: 25935909-2-12
cégjegyzékszám: 12 09 009881
MNB nyilvántartási szám: 219100300242

 

 

appstore letöltés