Megvannak a Cristo

legbiztonságosabb sofőrjei

Lezárult a ‘keep calm and drive safe’ közlekedésbiztonsági verseny

Április másodikán zárult a Cristo „Maradj nyugodt, és vezess biztonságosan” kampánya keretében megrendezett közlekedésbiztonsági versenyünk a drivingcamp tanpályán. A döntő keretében az elmúlt hónap legjobbjai mérkőztek meg a legbiztonságosabb sofőr címért. A borús idő sem tántorította el a résztvevőket, mindenki óriási lelkesedéssel vágott bele a mérkőzésbe, mely egyben egy, a váratlan helyzetekre előkészítő tréninggel is felért. Az egy hónapig tartó verseny összetett eredményének és heti fordulóinak legjobbjai mellett a kampányban résztvevő hírességek is összemérték tudásukat a tanpályán, ahol kiderült, néha a családi kombi jobb időt fut a sportautónál. 🏎 

Miről szólt ez a kampány?

Nemzetközi kutatások is bizonyították már korábban: a stressz negatívan befolyásolja vezetési stílusunkat. Kéthónapos kampányunk keretében mi magunk is utánajártunk annak, hogy mindez hogyan jelentkezik a magyar sofőrök életében. Dr. Karap Gergő szakpszichológus segítségével tanácsokat adtunk, hogy hogyan lehet ezt megelőzni és kezelni, a drivingcamp vezetéstechnikai trénereinek segítségével pedig praktikus tanácsokat kaphattatok az alkalmazásban. Láthattátok Badár Sándortól, hogyan NEM szabad vezetni, ha stresszes állapotban vagyunk, illetve a vállalkozó szelleműeket egy hónapon keresztül pontoztuk abban, mennyire vezetnek kiegyensúlyozottan. Nem utolsó sorban, zenelistát is összeállítottunk az ismert DJ, Bréda Bia segítségével, hiszen kiderült, hogy sokan a zenét használják stresszlevezetés céljával. A kampány lezárásaképp pedig azokat, akik a legeredményesebbek voltak a játékban, meghívtuk egy utolsó megmérettetésre a drivingcampre, ahol kiderült, ki is vezet a legbiztonságosabban a Cristo felhasználók közül. 🏆

Hogyan zajlott a verseny?

Az egy hónapon át tartó verseny során a BEAT telemetriai eszközünk segítségével az alkalmazás pontozta az olyan eseményeket, mint az erős fékezés, a hirtelen gyorsítás, esetleg a túl élesen bevett kanyar. Minél kevesebb ilyen esemény történt egy-egy résztvevőnél, annál előrébb került a helyezettek listáján, a verseny legjobbjai az összetett eredmények és a heti fordulók nyerteseiből kerültek ki.

Ahhoz, hogy a lehető legjobb legyen a pontozási rendszerünk, a korábbi felhasználói visszajelzéseket is figyelembevéve, a drivingcamp szakembereinek segítségével egy megújult pontrendszerrel indulhattak el felhasználóink a megmérettetésen.

Április 2: a DÖNTŐ

A legjobb öt versenyzőt végül április másodikán Zsámbékra invitáltuk, ahol a drivingcamp adott otthont a végső fordulónak, hogy kiderítsük, ki a legbiztonságosabban vezető felhasználónk. Egy gyors technikai eligazítás után már pályára is állhattunk, ahol versenyzőink különböző helyzetek megoldását gyakorolhatták, természetesen időre. A feladatok között szerepelt a rántópad, ami a csúszós helyzetek megismerésére szolgál, több vizes akadály, de bólyák között tolatva szlalomozásra is sor került. A drivingcamp szigorú bírái pedig folyamatosan követték a résztvevőket, és ha kellett, pontlevonást, vagy éppen kizárást eszközöltek az adott feladat teljesítése után.

A Cristo legbiztonságosabb vezetői 

  1. Thuranszky Gergely 🥇
  2. Pusztai Péter 🥈
  3. Szemenyei Zoltán 🥉 
  4. Szemenyei Béla
  5. Szilvágyi András

A döntősök után a versenyben résztvevő influencerek, Sápi Vivi, Bréda Bia, Draskovics Andris és Vályi István tehették próbára vezetői tudásukat és megoldóképességüket, ügyvezetőnkkel, Szota Szabolccsal együtt. A “celebfutam” nyertese az ismert autós újságíró és influencer, Vályi István lett, aki egyébként egy családi kombival versenyzett.

Mivel az a pályán is kiderült, hogy a legtapasztaltabbak is folyamatosan tudnak a váratlan helyzetek által tanulni, szerettük volna a nyereményekkel is a folyamatos fejlődést támogatni, az autós szórakozás mellett. A nyerteseket így drivingcamp tréningcsomaggal és gokartozással leptük meg, emellett került még a csomagjukba egy-egy Siren7 Max vadriasztó is és egy-egy külső-belső mosásra felhasználható kupon a Greenline autómosó felajánlásával.

Nézd meg az eseményen készült videót, illetve képeket!

Köszönjük a részvételt minden kedves felhasználónknak és külön gratulálunk a nyerteseknek! ☺️ Maradjatok nyugodtak és vezessetek biztonságosan, nemsokára pedig találkozunk az utakon, kövessétek az appot hétköznapi hasznos autós tanácsokért és tovább bővülő kényelmi szolgáltatásainkért!

appstore letöltés

Smartsurance Technologies Kft
3152 Nemti, Kossuth út 67.
adószám: 25935909-2-12
cégjegyzékszám: 12 09 009881

Cristo Insurance Agency Kft
8000 Székesfehérvár, Várfok utca 1. al. 1.
adószám: 32031928-2-07
cégjegyzékszám: 07 09 033744
MNB regisztrációs szám: 222083100288

 

appstore letöltés