Cristo zenei lista a Spotifyon

DJ Bréda Bia összeállításában

Te milyen zenére szeretsz vezetni? Mit hallgatsz szívesen vezetés közben? Nem olyan rég készítettünk egy kutatást, amiben kiderült, hogy a magyar autósok közel harmada stresszel vezetés közben, 15 százalékuk pedig hajlamosabb kockázatosabb manővereket végrehajtani ennek következtében. A legtöbben, minden harmadik autós zenehallgatással vezeti le a stresszt.

Mit hallgass vezetés közben?

Egy kemény, dühöt kiváltó dal vezetés közben könnyen rányomhatja a bélyegét a vezetési stílusunkra is – ezzel pedig akár másokat is veszélyeztethetünk.

A zenei stílusok vezetésre gyakorolt hatásáról Dr. Maróti Emese, zenepszichológus így vélekedik:  „Kutatások igazolták, hogy az extrém hangos zene lassítja a reakció időt, a gyors tempójú zene pedig arra készteti a vezetőt, hogy gyorsabban vezessen, miközben több az esély arra, hogy veszélyes helyzetekben rosszul dönt. Mondhatjuk azt, hogy minél összetettebb egy zene, annál jobban elvonja a vezető figyelmét, és annál jobban bevonódik érzelmileg is. A balesetmentes vezetés érdekében tanácsos tehát a könnyen emészthető, közepes, vagy lassú tempójú zenék hallgatása, melyek egyúttal nyugtatóan is hatnak az autóvezetőkre.” – összegezte a szakember.

Zenei lista az ismert dj, Bréda Bia összeállításával 🎧

Felkértük Biát, hogy állítson össze egy olyan zenei listát, ami segíthet a közúti forgalomban jelentkező, a többnyire agresszivitás és türelmetlenség okozta stressz csökkentésében.

Ez a nyolcvan, könnyed R&B és hip-hop dal segít a kiegyensúlyozottabb vezetésben.

A zenei listát ide kattintva éred el, vagy nyisd meg a telefonodon a Spotify alkalmazást és a keresésnél jobb felül a kamera ikont választva lehetőséged van a képen látható Spotify kódot beolvasni és ezzel megnyitni a lejátszási listát.

Mit hallgat a Cristo?

Ismerd meg a Cristo csapat és a Cristo felhasználók kedvenc zene számait a képre kattintva.

Versenyezz velünk!

Te nyugodt tudsz maradni az utakon? Biztonságosan vezetsz?
Csatlakozz a Cristo versenyéhez, vezess minél biztonságosabban és gyűjtsd az utakra kapott pontokat! Most bebizonyíthatod, hogy Te vagy a legjobb és még értékes ajándékokat is nyerhetsz cserébe! 😉

appstore letöltés

Smartsurance Technologies Kft
3152 Nemti, Kossuth út 67.
adószám: 25935909-2-12
cégjegyzékszám: 12 09 009881

Cristo Insurance Agency Kft
8000 Székesfehérvár, Várfok utca 1. al. 1.
adószám: 32031928-2-07
cégjegyzékszám: 07 09 033744
MNB regisztrációs szám: 222083100288

 

appstore letöltés