Változó vezetési szokások.
Használjuk ki!

Örülhetünk, mert úgy néz ki az életünket jelentősen felkavaró pandémiának – legalábbis az elkövetkező néhány hónapra – lassan vége. Pozitívan érdemes gondolkodnunk, volt némi előnye is a történeteknek, az életünk több területe átalakult. Velünk maradt a home office és a videókonferenciák világa, és tagadhatatlan, hogy a vezetési szokások emiatt (is) jelentősen változtak. Nézzünk a dolgok mélyére, és hogy ez miért fontos!

Korábbi vezetési szokások

Ahogy egy márciusi cikkünkben is említettük, jelenleg is erősen változnak a vezetési szokásaink.

Míg korábban közel napi egy órát töltöttünk az autóban, addig 2020 márciusában a világjárvány és a #maradjotthon mozgalom hatására ez lezuhant kevesebb, mint a felére 26 percre. 

2020. első 4 hónapjának adatai.

A “pandémia nyaralásának” és az enyhítéseknek köszönhetően ez a szám 40 perc fölé is visszakúszott, majd jött a harmadik hullám, és mintha minden kezdődött volna előről, hogy aztán a fokozatos feloldás megtegye hatását, és ismét egyre többet autózzunk.

A közelmúlt és jelen autózási szokásai

Ebben a videóban részletesen elmeséljük mi is történt a vezetési szokásainkkal. A harmadik hullám megint egy visszaesést hozott magával, amely relatív sokáig tartott, de eljutottunk oda, hogy idén májusban már 40 perc feletti időt töltöttünk naponta a kocsiban.

Miért ez a hullámzás, és miért fontos?

Igazság szerint mindössze az alábbi pár tény határozta- és határozza meg mennyit autózunk:

  •  A pandémia “állapota”, azaz a kormány rendeletek, szigorítások
  • Iskolába, munkába járás és a távoktatás, home office aránya
  • A fizetős parkolás
  • Valamint a külföldi hosszabb idejű nyaralás

Szóval előre megmondani mi várható, az talán a lehetetlen kategória. A rendelkezésünkre álló adatokból azonban követni tudjuk a változásokat, amiket – ahogy ebben a bejegyzésben is – szívesen megmutatunk.
De miért is fontos ez nekünk? Honnan tudjuk ezeket az adatokat? Íme: 

Beat

A fentebb látható videóban megmutattunk egy kis eszközt, a Beatet, ami a CRISTO lelke.

Ez rendkívül sok adatot tesz elérhetővé, amely segítségével hasznos, kényelmes és modern szolgáltatást tudunk nyújtani azok számára, akik a Cristot választják.

Hogy milyen szolgáltatásokat nyújtunk? Nézzünk rá egy-két példát.

Automatikus parkolás leállítás

Amikor leparkolsz, a Beatből származó adatok alapján látjuk, hogy fizető zónában vagy-e. Ha igen, felkínáljuk, hogy szeretnél-e parkolást indítani, amit néhány érintéssel megtehetsz, hisz nem kell már zónakódot keresned.

Amikor pedig elindulsz, a parkolási díjfizetésed automatikusan leáll, hisz a rendszer látja, hogy újra mozgásban vagy.

További információt a parkolás szolgáltatásról itt találsz.

Valós használatalapú casco díjfizetés

A Cristoban elérhető casco biztosítás díját az alapján kell megfizetned, hogy mennyit használod az autódat. Ehhez szintén a Beat adja az adatokat, így nincs vele folyamatos teendőd. Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a hazai biztosítási piacon a nálunk elérhető casco termék volt az egyetlen, ami azonnal, és automatikusan alkalmazkodott a megváltozott körülményekhez. Az ügyfeleknek ehhez ráadásul semmit nem kellett tenniük.

Ha kíváncsi vagy a CRISTO-ban elérhető casco termékre, és hogy neked mennyibe kerülne, kattints ide.

 

Töltsd le most, regisztrálj, és próbáld ki Te is! Megéri!  

Attraktív kedvezményekkel, és jóváírásokkal készültünk. Ha most regisztrálsz, a Beat megvásárlásakor 5000 Ft-tal olcsóbban juthatsz hozzá. Ha 3 hónapon belül csatlakozol a Roar Cascohoz, 5 000 Ft-ot írunk jóvá egyenlegedben, amit cascod díjára fordíthatsz. Ráadásul az akciók itt még nem érnek véget! Ajánld a Cristot, és további jóváírásokat, ajándékokat szerezhetsz!

részletek a promóciók alatt...

appstore letöltés

Smartsurance Technologies Kft
3152 Nemti, Kossuth út 67.
adószám: 25935909-2-12
cégjegyzékszám: 12 09 009881

Cristo Insurance Agency Kft
8000 Székesfehérvár, Várfok utca 1. al. 1.
adószám: 32031928-2-07
cégjegyzékszám: 07 09 033744
MNB regisztrációs szám: 222083100288

 

appstore letöltés