bemutatjuk a

Beat-et, a CRISTO lelkét

A használat alapú casco díjfizetés dilemmája  

Adott egy hagyományostól teljesen eltérő CASCO biztosítás, ahol az alapján fizeted a díjad, hogy mennyit vagy úton. Ok, ez eddig jól hangzik, de mi a legnagyobb kérdés? Hogy mikor vagy úton. 

A legegyszerűbb megoldás a mi szempontunkból az lenne, ha Te, mint felhasználó rögzítenéd az útjaidat az alkalmazásban. Elindítanád mikor útra kelsz, és megállítanád, amikor leálltál. Viszont ez baromi kényelmetlen lenne Neked, ráadásul a felelősséget is a Te válladra tennénk. Ha nem indítanád el az út rögzítését, és baleset érne, akkor nem fizetne a biztosító. Márpedig az út elején a parkolás fizetést leállítva, a navigációs alkalmazást beizzítva előfordulhat, hogy ez az egyszerű plusz egy lépés kimaradna. Ez nagy kockázat Neked is, és nekünk is. Ahogy az is, ha elfelejtenéd leállítani az út végén a biztosításod, így elfogyasztanád az egyenleged potyára. Ha felejtetted már úgy a parkolásod, mert nem küldtél záró SMS-t és utólag jött az értesítés, hogy feleslegesen költöttél el 1-2 ezer Ft-ot, akkor tudod milyen ez az érzés.

Ezt a kockázatot sem szerettük volna a válladra tenni. Ahogy az is jó kérdés, hogy mi van akkor, ha nem Te közlekedsz az autóval, hanem a házastársad. Ki indítaná ilyenkor a biztosítást, és ki állítaná le? Sok kérdés, amikre olyan választ akartunk nyújtani, ami a legkényelmesebb, és legbiztonságosabb mindenki számára.

Mi adja a legjobb választ ezekre a kérdésekre? Egy okos kis eszköz, a Beat bevetése.

Beat – a kényelemért 

Ahhoz, hogy tudjuk, és biztosak legyünk benne, hogy mikor vagy úton, adunk neked egy Beat-et, ami megmondja ezt nekünk. Ehhez nem kell mást tenned, csak elhelyezned az autód ún. OBD2-es portjába, ami minden olyan autóban megtalálható, amit a kétezres évek elejétől gyártottak.

Neked innentől semmi dolgod nincs azzal, hogy jelezd mikor vagy úton, a Beat teszi a dolgát, és küldi ezt nekünk a díjfizetéshez.

beat

A Beat-et a Roar CASCO regisztrációs folyamat részeként tudod megrendelni, amit futárral juttatunk el hozzád. Amint megérkezett, csak bedugod, és már be is tudod fejezni az autó adatainak a megadását. Észrevétlenül, de már itt is segít a kis eszköz, mivel kiolvassa az alvázszámot, amit elő is töltünk az alkalmazásban. Az alvázszám alapján pedig az autó adatait is előtöltjük, így neked csak ellenőrizni kell ezeket. Ha elkészítetted a sztárfotókat a gépjárművedről, és elfogadtad a biztosítási feltételeket, már el is indul a casco biztosításod, amihez a Beat megkezdi az adatszolgáltatást.

beat

Beat – a megelőzésért

Kíváncsi vagy rá, hogy mennyit szoktál úton lenni naponta? Akarod látni, hogy statisztikailag mennyire vezetsz jól? Ebben is segít a Beat.

A szépen megjelenített statisztikákon túl listázzuk és pontozzuk az útjaidat, és térképen is megjelenítjük őket. Itt ráadásul azt is láthatod, hogy hány hirtelen gyorsításod, fékezésed, vagy erős kanyarvételed volt. Ezekre érdemes ugyanis figyelned, hogy hosszútávon balesetmentesen vezess.

Beat – az autódért 

Gyulladt már fel a műszerfaladon a kis sárga visszajelző lámpa? Elég bosszantó dolog, hisz nem tudhatod mit is jelent. Lehet hogy valami egyszerűbb problémád van, amivel bátran elmehetsz a következő szervízig, de előfordulhat, hogy valami komolyabb, amivel már pár kilométert sem szabadna menned. A hibakódot azonban elsősorban a szervizekben tudják kiolvasni. De nem a CRISTO felhasználók esetében, akik rendelkeznek Beat-tel. Ez a kis eszköz ugyanis képes kiolvasni a hibakódot, és megjeleníteni a CRISTO alkalmazásban.

beat

Töltsd le most, regisztrálj, és próbáld ki Te is! Megéri!  

Attraktív kedvezményekkel, és jóváírásokkal készültünk. Ha most regisztrálsz, a Beat megvásárlásakor 5000 Ft-tal olcsóbban juthatsz hozzá. Ha 3 hónapon belül csatlakozol a Roar Cascohoz, 5 000 Ft-ot írunk jóvá egyenlegedben, amit cascod díjára fordíthatsz. Ráadásul az akciók itt még nem érnek véget! Ajánld a Cristot, és további jóváírásokat, ajándékokat szerezhetsz!

részletek a promóciók alatt...

appstore letöltés

Smartsurance Technologies Kft
3152 Nemti, Kossuth út 67.
adószám: 25935909-2-12
cégjegyzékszám: 12 09 009881

Cristo Insurance Agency Kft
8000 Székesfehérvár, Várfok utca 1. al. 1.
adószám: 32031928-2-07
cégjegyzékszám: 07 09 033744
MNB regisztrációs szám: 222083100288

 

appstore letöltés