Találd meg a legolcsóbb Cascot!

Valós történet

A Roar Casco megszűnt!

Az applikációban 2019 és 2022 között Roar CASCO néven volt elérhető egy használatalapú casco biztosítás. Ez a használatalapú megoldás 2023. január 1-én kivezetésre kerül és helyette egy új használatalapú biztosítás, a Cristo Casco érhető el 2023.01.04-től.

Mire is hasznos a CASCO valójában? 

A legolcsóbb Cascot keresve fontos tisztáznunk, hogy miért is kell a CASCO. Szemben a KGFB-vel ez nem kötelező, mivel ez nem a másnak okozott kárt téríti meg, hanem a saját autónkban történteket. Egyszerűen ez az autó “életbiztosítása”.

A legolcsóbb CASCO-t keresve

Alapvető emberi tulajdonság, hogy törekszünk arra, hogy ár-érték arányban a lehető legjobb dolgokat szerezzük meg magunknak. Ez alól a pénzügyi szerződéseink, tehát a CASCO sem lehet kivétel.

Azt tudjuk, hogy a klasszikus CASCO szerződéseknél, sokkal hatékonyabb megoldást jelent a Cristoban elérhető Roar CASCO, azaz a valós használat alapján számított díjak. Nem hiszed? Íme, egy ügyfelünk története! Köszönjük Szabó Tamásnak hogy megengedte, hogy megosszuk a közös kalandunkat.

2020 május 11-én ilyen üzenetet kaptunk:
El is kezdtem a CASCO kötését, de elakadtam… a weblapon 2.77 Ft volt a mozgódíj, viszont amikor először néztem, nem vettem észre, hogy az PERC, az állódíj pedig ÓRA… most csekkoltam le újra, hogy az app kihozta a 166Ft-ot – óránként… így viszont már nem éri meg nekem a CRISTO, 268.000 Ft-ra hozom ki vele, amennyit mi kb. használjuk az autót évente, ennek kevesebb mint a fele a jelenlegi CASCOm…

Ez tévesztett meg engem, azt hittem mindegyik Ft/óra… kb 60.000 Ft-ra jött ki az éves CASCO a CRISTO-val ami persze egy álom lett volna.

De így már nem buli a dolog, szeretnék elállni a továbbiaktól… mi a teendőm? 

A fordulópont

A beszélgetés másik felén Szota Szabolcs (A Cristo ügyvezetője) volt, és rámutatott egy-két dologra, amely után Tamás így reagált:

Nah, aludtam is rá egyet mostantól én is ügyfeletek vagyok!

Nagyon pozitív a hozzáállásotok, a kommunikációtok. Jó hogy “ki lehet próbálni és bármikor megszüntethető” – és jó, hogy ezt elmondtad, mert magamtól nem biztos hogy eszembe jutott volna -, sztem legalább egy évig tolom veletek és számot vetek az év végén.

Tamás nagyjából ezt számolta ki: A többi biztosító magasabb árat adott. Napi 2 óra autózással számolva is 155.000 Ft-ra jön ki veletek, évi 320 napon (munkábajárás).  

A legolcsóbb Cascot keresve- Az igazság pillanata

Nem is kellett egy teljes évet várni, Tamás jelentkezett nálunk ismét és beszámolt a tapasztalatairól:

Az utolsó befizetésem még kimaradt a számolásból, a vége eddig: 63 300 Ft. Ez épp fele annak amit egy sima CASCO-ra kellett volna költenem, igaz, az évforduló előtt még egyszer fel kell majd töltenem, na de kérem, akkor is.

2019-ben 92.000 Ft volt a biztosításom, de tavaly nem kaptam annyira jó ajánlatot és 120 eFt körül emlékszem rá, annyi lett volna a legolcsóbb biztosítónál.

Én nagyon örülök hogy annak idején (még nem is Cristo voltatok) felfigyeltem rátok.

Bárcsak angyalbefektető lennék.

A Roar Casco ereje

Ahogy Tamás példája is mutatja a Roar Casco egy olyan megoldás, amely nem pénzkiadást jelent, hanem egy olyan pont, amely pénzt spórol meg a háztartásnak.

A Cristo nem csak a vezetésben segít, a parkolásban ad olyan segítséget és könnyebbséget, amelyet máshol nem találsz, hanem a cascok terén is anyagi előnyt jelent. Arról még nem is beszéltünk, hogy Pool tag lehetsz, és az adott évfordulón további jóváírást kaphatsz az egyenlegedre (akár 25%-ot).

Ne várakozz sokat, kezd el begyűjteni a Cristo előnyeit.

És még egy fontos dolgot kell megemlíteni: Szabó Tamás reméljük angyalbefektetővé válsz! 

Smartsurance Technologies Kft
3152 Nemti, Kossuth út 67.
adószám: 25935909-2-12
cégjegyzékszám: 12 09 009881

Cristo Insurance Agency Kft
8000 Székesfehérvár, Várfok utca 1. al. 1.
adószám: 32031928-2-07
cégjegyzékszám: 07 09 033744
MNB regisztrációs szám: 222083100288

 

appstore letöltés