Profi parkolás a Cristoval 😎

Élj a lehetőséggel! 🎉

A parkolás díjai

Sok esetben a városban járva az egyik legnagyobb kihívás a megfelelő parkolóhely megtalálása, közel célpontunkhoz. Miután leparkoltunk ma már szinte természetes, hogy a legtöbb városban ezért díjat kell fizetnünk.

Parkolásért többféleképpen fizethetünk:

  • Megkeressük a legközelebbi automatát, és aprópénzt dobunk be
  • Telefonnal sms-ben intézzük
  • Applikáción keresztül fizetünk.

Mindegyiknek meg van a maga előnye, és célunk, hogy a cikk végére megtaláljuk, hogy Neked melyik lesz az ideális.

A parkolás díjfizetésének előnyei és hátrányai

Talán a leghagyományosabb, és legrégebben velünk lévő parkolási díjfizetési mód az, ha a parkoló automatába aprót dobunk, és az automata által adott jegyet a szélvédő mögé tesszük. Előnye, hogy nincs szükség másra, csak apróra, és némi időre, hogy megtaláljuk az automatát. Hátránya azonban, hogy egyrészt manapság egyre kevesebben tartanak maguknál aprópénzt, amit ráadásul előfordul, hogy nem mindig a jó automatába dobnak be, másrészt pedig a biztonság kedvéért általában “túldobjuk”, azaz több aprót dobunk be, mint ameddig parkolni fogunk, vagy sietnünk kell, mert a parkolásunkra váltott jegy fogja meghatározni programunk hosszát.

A XXI. század vívmányait viszont érdemes itt is használni.

Az egyik ilyen lehetőség a telefonos, SMS-en keresztüli fizetés. Előnye, hogy csak a telefonunk kell hozzá, és hogy megtaláljuk melyik is a mi zónánk, ahol épp parkolunk. Hátránya, hogy az SMS-ben való parkolás az egyik legköltségesebb, hisz a telefontársaságok által felszámított kényelmi díj a legmagasabbak közé tartozik, valamint mindenkinek meg kell fizetnie a saját előfizetése szerinti SMS díjat is. Ráadásul a parkolást a legkönnyebb úgyfelejteni, és a parkolás végén nem elküldeni a “STOP” szót.

Egy harmadik utat javaslunk a most vázolt két megoldás után, ami sokkal inkább a jövőt jelenti:

Cristo, hogy egyszerű és hatékony legyen a parkolás

A legújabb szolgáltatásunk a parkolás díjfizetést teszi még könnyebbé. Nálunk nem kell zónakódot és aprópénzt keresni.
A Cristo applikációban bárki tud könnyen és egyszerűen parkolás díjfizetést indítani. A telefon gps-e segít a helymeghatározásban, így neked csak ellenőrizned kell, hogy a megfelelő zóna lett-e kijelölve. Ezt követően néhány érintéssel indítható is a parkolás díjfizetése, bankkártya segítségével, amit akár el is menthetünk, hogy később ne kelljen megadni az adatait.
Ráadásul lehetőségünk van automatikus megújítást, illetve emlékeztetőt is beállítani parkolásunkhoz.

Mitől lesz igazán kényelmes Cristoval a parkolás?

Ahogy korábban említettük, a Cristoval bárki fizetheti a parkolását, de ha igazi kényelemre vágysz érdemes szintet lépned.

Rendeld meg a Cristo Pro funkcionalitásához szükséges telemetriai eszközt, a Beatet, és élvezd a parkolás legkényelmesebb módját. Amikor fizetős zónában állsz meg, megkérdezzük, hogy szeretnél-e parkolást indítani, amikor pedig elhagyod autóddal a parkoló helyed, a díjfizetést mi automatikusan leállítjuk. 😎

Vásárold meg most a Beatet, akár itt a weboldalon!

Használd a Cristo Pro funkcióit, élvezd az automatikus parkolási díjfizetés leállítást, nézd vissza útjaidat, vagy próbáld ki a forradalmi használatalapú casco biztosítást.
Rendeld meg hozzá a Beatet az alkalmazásban, vagy itt a weboldalon!

Az ára most:

25 000 Ft

Puszta matematika és kényelem

Vegyük először a matematikát!
A pénzbedobálás során vagy túldobjuk a parkolásunk, hogy biztos ne büntessenek meg, így mindig ott marad némi plusz befizetés parkolásunkhoz képest, vagy nem érünk vissza a jegy lejáratáig és megbüntetnek. Egyik se kellemes, hisz nem igazodik parkolásunk pontos időtartamához.  

De mi a helyzet az SMS-ben történő díjfizetéssel?

A telefontársaságok oldalán elérhető adatok szerint a parkolási díjon felül kényelmi díjat kell fizetni, aminek a mértéke magasabb az egyéb szolgáltatókénál, valamint ki kell fizetni a forgalmi díjat is (elküldött SMS díja díjcsomagtól függően). Ráadásul ez utóbbit duplán, hisz az indítást és leállítást is így kell jelezni.

A Cristo esetében a parkolási díjon felül csupán a kényelmi díjat kell megfizetni, aminek a mértéke bruttó 65 forint. Ebből egyébként 40 forintot kötelezően az NMFR (Nemzeti Mobilfizetési Rendszer) számára kell elutalni, mivel a szolgáltatást alapját az NMFR biztosítja. Szóval a számok egyértelműek, jöhet a kényelem!

…és ez még nem minden 😉

A fizető automatához elsétálni aprót keresve nem hasonlítható össze azzal, hogy a kocsiból telefonon keresztül intézzük a parkolást, ez egyértelmű. Mindemellett fontos tényező az is, hogy bizonyos zónákban legfeljebb csak 3 órát lehet parkolni. Ilyenkor az SMS rendszer jelez, hogy le fog járni a parkolás és indítsd újra, ami plusz SMS költséggel járhat. A Cristoban bekapcsolhatod az automatikus megújítást, ami azt jelenti, hogy parkolásod díjfizetése a maximális idő lejáratával megújul, napon belül maximum a fizetési időszak végéig.

Szinte összehasonlíthatatlan előny, ha a fentebb említett Pro szintre váltasz és megrendeled a Beat-et, hogy a használatával nem kell a parkolási díjfizetés leállításával foglalkoznod, miután elindultál. Ez ráadásul  nem csak kényelmi, hanem anyagi szempontból is fontos lehet. Ha megtapasztaltad már milyen este a fejedhez csapni, mikor jön az SMS, hogy parkolásod hamarosan leáll, mikor már 2 órája otthon nézed a tv-t, tudod miről beszélek 😅.

Reméljük sikerült megmutatnunk Számodra, hogy a Cristo miért a legjobb választás kényelmével, hogyha parkolásról van szó. Töltsd le Te is a Cristo-t és élvezd az előnyeit!

Töltsd le most, regisztrálj, és próbáld ki Te is! Megéri!  

Attraktív kedvezményekkel, és jóváírásokkal készültünk. Ha most regisztrálsz, a Beat megvásárlásakor 5000 Ft-tal olcsóbban juthatsz hozzá. Ha 3 hónapon belül csatlakozol a Roar Cascohoz, 5 000 Ft-ot írunk jóvá egyenlegedben, amit cascod díjára fordíthatsz. Ráadásul az akciók itt még nem érnek véget! Ajánld a Cristot, és további jóváírásokat, ajándékokat szerezhetsz!

részletek a promóciók alatt...

appstore letöltés

Smartsurance Technologies Kft
3152 Nemti, Kossuth út 67.
adószám: 25935909-2-12
cégjegyzékszám: 12 09 009881

Cristo Insurance Agency Kft
8000 Székesfehérvár, Várfok utca 1. al. 1.
adószám: 32031928-2-07
cégjegyzékszám: 07 09 033744
MNB regisztrációs szám: 222083100288

 

appstore letöltés