Cristo – Beat

25 000 Ft

A Beat a Cristo alkalmazás Pro funkcióinak lelke

Ez a kis telemetriai eszköz nyújtja az adatokat a folyamatok automatizálásához, és segítségével válik lehetővé az automatikus parkolási díjfizetés figyelmeztetés és leállítás, a vezetési statisztikák-, utak megjelenítése, valamint a vezetési stílus pontozása. Szintén ez a kis eszköz képes kiolvasni- és továbbítani a hibakódot a Cristo alkalmazás felé, ha a gépjármű meghibásodik.
Végül, de nem utolsó sorban pedig a Beat segítségével van lehetőség igénybe venni a forradalmi használat alapú Roar Casco biztosítást is, aminél az igazságos árazásának köszönhetően az alapján kell megfizetned a biztosítás díját, hogy mennyit használatod gépjárműved. (A Roar Cascoval kapcsolatos további részletekről itt olvashatsz.)

Készleten

A Beat leírása:

A jelenleg elérhető egyik legkisebb és legsokoldalúbb OBDII-es porthoz csatlakoztatható telemetriai készülék. A Beat helymeghatározása során 3 méter alatti mérési pontossággal, belső memóriával és tartalék akkumulátorral is rendelkezik, hogy a Cristo alkalmazás Pro funkcióit a lehető legbiztonságosabban és legpontosabban képes legyen kiszolgálni. Rendelkezik továbbá beépített gyorsulásmérővel és giroszkóppal is, amit az alkalmazásban gamifikációs elemként a vezetési stílus pontozására használunk.

Az eszköz használatához a Cristo by Smartsurance alkalmazás letöltésére van szükség, melyet megtalálsz az alkalmazás boltokban, vagy az alábbi linkre kattintva.

További információk

Gyártó:

Teltonika Telematics UAB

Típus:

Teltonika FMB003 OBDII

Helymeghatározás:

GPS, GLONASS, GALILEO, BEIDOU, SBAS, QZSS, DGPS, AGPS

Szenzor:

Gyorsulásmérő

Adattovábbítás:

2G hálózaton (Quad-band 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz)
*Az eszközben elhelyezett SIM-kártya csak a Cristo alkalmazáshoz szükséges adatforgalmazásra használható.

Port:

OBDII (szervízport)

Energiaellátás:

Tápfeszültség tartomány: 10 – 30 V DC túlfeszültség védelemmel
Beépített akkumulátor: 3.7 V 45 mAh
Energiafogyasztás:
12V-on < 5 mA (Ultra Deep Sleep)
12V-on < 7 mA (Deep Sleep)
12V-on < 7 mA (Online Sleep)
12V-on < 8 mA (GPS Sleep)
12V-on < 28 mA (névleges)

Egyéb információ:

Az eszközből származó adatok kizárólag a Smartsurance Technologies Kft által fejlesztett Cristo alkalmazás szolgáltatásait biztosítják. Az adatok feldolgozását a Smartsurance Technologies Kft által fejlesztett rendszer végzi.

Smartsurance Technologies Kft
3152 Nemti, Kossuth út 67.
adószám: 25935909-2-12
cégjegyzékszám: 12 09 009881
MNB nyilvántartási szám: 219100300242

 

 

appstore letöltés