🎉Itt a 3.2 verzió🎉

Számlázás
és kényelmesebb parkolás 📲

Kezdjük a jóhírrel! (3.2 verzió) 🎉

Nem könnyű az ügyfélélmény és az üzleti kockázat kettősét folyamatosan jól egyensúlyozni. Az egyik ilyen terület a parkolási díjfizetés, ahol a parkolás kezdetekor foglalásra kerül a zónában aznap elérhető parkolási díj maximuma, hogy a kockázatainkat csökkentsük. Hiába indítjuk el azonban néhány bank esetében rögtön a parkolás végén a tényleges parkolási díj és a foglalt összeg különbségének feloldását, sajnos ez sok esetben nem azonnali.

Úgy döntöttünk, hogy mivel ez kényelmetlenséget okozhat, így a Beattel és mentett kártyával rendelkező felhasználóink számára a foglalást mostantól kihagyjuk. Tőlük csak a parkolás végén vonjuk le a tényleges parkolási díjat. Reméljük így még többen választjátok a Cristot parkolási díjatok fizetésére, illetve még többen váltotok a rendkívül kényelmes Pro funkcionalitást biztosító Beat használatra.

Vásárold meg most a Beatet, akár itt a weboldalon!

Használd a Cristo Pro funkcióit, élvezd az automatikus parkolási díjfizetés leállítást, nézd vissza útjaidat, vagy próbáld ki a forradalmi használatalapú casco biztosítást.
Rendeld meg hozzá a Beatet az alkalmazásban, vagy itt a weboldalon!

Az ára most:

25 000 Ft

Céges kártyával parkolnál?
Nem gond többé 😎 (3.2 verzió)

Korábban nem volt lehetőség számlázási adatok megadására, amit most pótoltunk. A mentett számlázási adatok közül pedig szabadon választhatsz, akár parkolásonként.

A számlázási adatok felvitelekor ráadásul elég csak az adószámot beírni, a cégadatok automatikusan kitöltésre kerülnek.

számlázás
számlázás

3.2 verzió: Ajánlás még egyszerűbben 😉

Az alkalmazásból eddig is lehetett meghívót küldeni, vagy megosztani. Ilyenkor ha valaki letölti az appot a linkről, az ajánlói kód ki van töltve, és a háttérben tudjuk, kinek köszönhetjük az új felhasználót. Mostantól a személyes ajánlói kódot is megjelenítjük, így ha valaki csak a weboldalunkról, vagy direktben az alkalmazás boltokból tölti le az appot, de megadja az ajánlói kódotokat, szintén tudni fogjuk honnan érkezett az ajánlás.

És hogy miért fontos ez? Mert jóváírásokat, ajándékokat lehet szerezni promócióinknak köszönhetően.

Töltsd le most, regisztrálj, és próbáld ki Te is! Megéri!  

Attraktív kedvezményekkel, és jóváírásokkal készültünk. Ha most regisztrálsz, a Beat megvásárlásakor 5000 Ft-tal olcsóbban juthatsz hozzá. Ha 3 hónapon belül csatlakozol a Roar Cascohoz, 5 000 Ft-ot írunk jóvá egyenlegedben, amit cascod díjára fordíthatsz. Ráadásul az akciók itt még nem érnek véget! Ajánld a Cristot, és további jóváírásokat, ajándékokat szerezhetsz!

részletek a promóciók alatt...

appstore letöltés

Smartsurance Technologies Kft
3152 Nemti, Kossuth út 67.
adószám: 25935909-2-12
cégjegyzékszám: 12 09 009881

Cristo Insurance Agency Kft
8000 Székesfehérvár, Várfok utca 1. al. 1.
adószám: 32031928-2-07
cégjegyzékszám: 07 09 033744
MNB regisztrációs szám: 222083100288

 

appstore letöltés