ūüéČItt a 3.2 verzi√≥ūüéČ

Sz√°ml√°z√°s
√©s k√©nyelmesebb parkol√°s ūüď≤

Kezdj√ľk a j√≥h√≠rrel! (3.2 verzi√≥) ūüéČ

Nem k√∂nnyŇĪ az √ľgyf√©l√©lm√©ny √©s az √ľzleti kock√°zat kettŇĎs√©t folyamatosan j√≥l egyens√ļlyozni. Az egyik ilyen ter√ľlet a parkol√°si d√≠jfizet√©s, ahol a parkol√°s kezdetekor foglal√°sra ker√ľl a z√≥n√°ban aznap el√©rhetŇĎ parkol√°si d√≠j maximuma, hogy a kock√°zatainkat cs√∂kkents√ľk. Hi√°ba ind√≠tjuk el azonban n√©h√°ny bank eset√©ben r√∂gt√∂n a parkol√°s v√©g√©n a t√©nyleges parkol√°si d√≠j √©s a foglalt √∂sszeg k√ľl√∂nbs√©g√©nek felold√°s√°t, sajnos ez sok esetben nem azonnali.

√ögy d√∂nt√∂tt√ľnk, hogy mivel ez k√©nyelmetlens√©get okozhat, √≠gy a Beattel √©s mentett k√°rty√°val rendelkezŇĎ felhaszn√°l√≥ink sz√°m√°ra a foglal√°st mostant√≥l kihagyjuk. TŇĎl√ľk csak a parkol√°s v√©g√©n vonjuk le a t√©nyleges parkol√°si d√≠jat. Rem√©lj√ľk √≠gy m√©g t√∂bben v√°lasztj√°tok a Cristot parkol√°si d√≠jatok fizet√©s√©re, illetve m√©g t√∂bben v√°ltotok a rendk√≠v√ľl k√©nyelmes Pro funkcionalit√°st biztos√≠t√≥ Beat haszn√°latra.

V√°s√°rold meg most a Beatet, ak√°r itt a weboldalon!

Haszn√°ld a Cristo Pro funkci√≥it, √©lvezd az automatikus parkol√°si d√≠jfizet√©s le√°ll√≠t√°st, n√©zd vissza √ļtjaidat, vagy pr√≥b√°ld ki a forradalmi haszn√°latalap√ļ casco biztos√≠t√°st.
Rendeld meg hozz√° a Beatet az alkalmaz√°sban, vagy itt a weboldalon!

Az √°ra most:

25 000 Ft

Készleten

Céges kártyával parkolnál?
Nem gond t√∂bb√© ūüėé (3.2 verzi√≥)

Kor√°bban nem volt lehetŇĎs√©g sz√°ml√°z√°si adatok megad√°s√°ra, amit most p√≥toltunk. A mentett sz√°ml√°z√°si adatok k√∂z√ľl pedig szabadon v√°laszthatsz, ak√°r parkol√°sonk√©nt.

A sz√°ml√°z√°si adatok felvitelekor r√°ad√°sul el√©g csak az ad√≥sz√°mot be√≠rni, a c√©gadatok automatikusan kit√∂lt√©sre ker√ľlnek.

sz√°ml√°z√°s
sz√°ml√°z√°s

3.2 verzi√≥: Aj√°nl√°s m√©g egyszerŇĪbben ūüėČ

Az alkalmaz√°sb√≥l eddig is lehetett megh√≠v√≥t k√ľldeni, vagy megosztani. Ilyenkor ha valaki let√∂lti az appot a linkrŇĎl, az aj√°nl√≥i k√≥d ki van t√∂ltve, √©s a h√°tt√©rben tudjuk, kinek k√∂sz√∂nhetj√ľk az √ļj felhaszn√°l√≥t. Mostant√≥l a szem√©lyes aj√°nl√≥i k√≥dot is megjelen√≠tj√ľk, √≠gy ha valaki csak a weboldalunkr√≥l, vagy direktben az alkalmaz√°s boltokb√≥l t√∂lti le az appot, de megadja az aj√°nl√≥i k√≥dotokat, szint√©n tudni fogjuk honnan √©rkezett az aj√°nl√°s.

√Čs hogy mi√©rt fontos ez? Mert j√≥v√°√≠r√°sokat, aj√°nd√©kokat lehet szerezni prom√≥ci√≥inknak k√∂sz√∂nhetŇĎen.

Töltsd le most, regisztrálj, és próbáld ki Te is! Megéri!  

Attrakt√≠v kedvezm√©nyekkel, √©s j√≥v√°√≠r√°sokkal k√©sz√ľlt√ľnk. Ha most regisztr√°lsz, a Beat megv√°s√°rl√°sakor 5000 Ft-tal olcs√≥bban juthatsz hozz√°. Ha 3 h√≥napon bel√ľl csatlakozol a Roar Cascohoz, 5 000 Ft-ot √≠runk j√≥v√° egyenlegedben, amit cascod d√≠j√°ra ford√≠thatsz. R√°ad√°sul az akci√≥k itt m√©g nem √©rnek v√©get! Aj√°nld a Cristot, √©s tov√°bbi j√≥v√°√≠r√°sokat, aj√°nd√©kokat szerezhetsz!

részletek a promóciók alatt...

appstore letöltés

Smartsurance Technologies Kft
3152 Nemti, Kossuth √ļt 67.
adószám: 25935909-2-12
cégjegyzékszám: 12 09 009881
MNB nyilvántartási szám: 219100300242

 

 

appstore letöltés