Itt a Cristo 3.0 verziója 🎉

Nem állunk meg 😎

Őrült, és kemény heteken vagyunk túl

1 hónappal (és néhány nappal) ezelőtt adtuk ki a Cristo 2.0-ás verzióját, és ismét mérföldkőhöz érkeztünk, itt a 3.0 verzió. 🎉

A verziók számozásánál nagy dilemma, hogy hogyan növekedjen a szám. Mi azt az elvet valljuk, hogy azok a verziók érdemlik meg a fő verziószám növekedést, amiknél nagy dolgok történnek. Nem volt ez másként most sem, hisz mind az alkalmazásban, mind a háttérrendszerben óriási lépések történtek. Ebben a bejegyzésben összefoglalom, mik is ezek.

3.0 verzió: Sokszor visszatérő kéréseket teljesítettünk

Rengetegszer merült fel, hogy meg lehet-e rendelni a Beat-et (az autóhoz csatlakoztatható telemetriai eszközt) casco kötése nélkül is, ha valaki csak a többi szolgáltatást akarja igénybe venni, és például az útjait szeretné visszanézni, az autóját megkeresni, vagy a a parkolási díjfizetését automatizálni. Jó hírünk van: ez mostantól elérhető.

 

Két új funkcionalitás, két új mód

Standard mód

Pro mód

Ha letöltötted az alkalmazást, és alapvetően a telefon adataira támaszkodva használod, az ún. Standard módban vagy. Ilyenkor tudsz utakat rögzíteni, visszanézni, illetve parkolási díjat fizetni (feltéve ha ismét fizetőssé válik) a telefonod adatai alapján. Ha azonban többre vágysz, irány a Pro mód. Szereted, ha minden automatizált? Ha neked semmit nem kell tenned például ahhoz, hogy leálljon a parkolásod díjfizetése, vagy annyit fizess a cascod díjára, amennyit használod az autód? Mostantól elég csak megrendelned hozzá a Beat-et, és a Pro módban ez a kényelem vár.

Utak rögzítése

Ha még nincs Beated, mostantól egy kis sávban tudod elindítani és megállítani manuális útrögzítésed, hogy később visszanézhesd vezetési statisztikáidat.

3.0 verzió: Finomhangolás

Egyre szebb, és egyre átláthatóbb az alkalmazás kezdőoldala, ahol a különböző funkciók kártyái egyre inkább elkülönülnek. Ráadásul a különböző folyamatok és szolgáltatások aktuális státuszai is sokkal inkább követhetővé váltak.

Casco részletek

Ha csatlakoztál a Roar Cascohoz, akkor végre egy átlátható képernyőn megtekintheted biztosításod fő paramétereit, valamint mostantól itt lesz lehetőséged a biztosításhoz kapcsolódó tranzakciók átnézésére, illetve az egyenleged manuális feltöltésére.

3.0 verzió: …és ami kevésbé látványos, de fontos

Ahhoz, hogy az új szolgáltatások jól működjenek, illetve a lehető legegyszerűbb folyamatok mentén tudd használni az alkalmazást, a háttérrendszer is nagy átalakításon esett át. Ez teszi lehetővé, hogy a rendszer gördülékenyen működjön, és bízunk benne, hogy tetszeni fog az a gyorsaság, és megbízhatóság, amit tapasztalni fogsz.

Új szolgáltatások, új promóciók

Ha már újragondoltuk szolgáltatásainkat és folyamatainkat, ideje volt hozzányúlnunk korábban meghirdetett promócióinkhoz is. Ha érdekelnek a részletek, nyomj rá a lenti gombra. Szerintem megéri 😉

Töltsd le most, regisztrálj, és próbáld ki Te is! Megéri!  

Attraktív kedvezményekkel, és jóváírásokkal készültünk. Ha most regisztrálsz, a Beat megvásárlásakor 5000 Ft-tal olcsóbban juthatsz hozzá. Ha 3 hónapon belül csatlakozol a Roar Cascohoz, 5 000 Ft-ot írunk jóvá egyenlegedben, amit cascod díjára fordíthatsz. Ráadásul az akciók itt még nem érnek véget! Ajánld a Cristot, és további jóváírásokat, ajándékokat szerezhetsz!

részletek a promóciók alatt...

appstore letöltés

Smartsurance Technologies Kft
3152 Nemti, Kossuth út 67.
adószám: 25935909-2-12
cégjegyzékszám: 12 09 009881

Cristo Insurance Agency Kft
8000 Székesfehérvár, Várfok utca 1. al. 1.
adószám: 32031928-2-07
cégjegyzékszám: 07 09 033744
MNB regisztrációs szám: 222083100288

 

appstore letöltés