fbpx

Nem állunk meg 😎

Itt a Cristo 3.0 verziója 🎉

Őrült, és kemény heteken vagyunk túl

1 hónappal (és néhány nappal) ezelőtt adtuk ki a Cristo 2.0-ás verzióját, és ismét mérföldkőhöz érkeztünk, itt a 3.0-ás verzió. 🎉

A verziók számozásánál nagy dilemma, hogy hogyan növekedjen a szám. Mi azt az elvet valljuk, hogy azok a verziók érdemlik meg a fő verziószám növekedést, amiknél nagy dolgok történnek. Nem volt ez másként most sem, hisz mind az alkalmazásban, mind a háttérrendszerben óriási lépések történtek. Ebben a bejegyzésben összefoglalom, mik is ezek.

Sokszor visszatérő kérés: teljesítettünk

Rengetegszer merült fel, hogy meg lehet-e rendelni a Beat-et (az autóhoz csatlakoztatható telemetriai eszközt) casco kötése nélkül is, ha valaki csak a többi szolgáltatást akarja igénybe venni, és például az útjait szeretné visszanézni, az autóját megkeresni, vagy a a parkolási díjfizetését automatizálni. Jó hírünk van: ez mostantól elérhető.

 

Két új funkcionalitás, két új mód

Standard mód

Pro mód

Ha letöltötted az alkalmazást, és alapvetően a telefon adataira támaszkodva használod, az ún. Standard módban vagy. Ilyenkor tudsz utakat rögzíteni, visszanézni, illetve parkolási díjat fizetni (feltéve ha ismét fizetőssé válik) a telefonod adatai alapján. Ha azonban többre vágysz, irány a Pro mód. Szereted, ha minden automatizált? Ha neked semmit nem kell tenned például ahhoz, hogy leálljon a parkolásod díjfizetése, vagy annyit fizess a cascod díjára, amennyit használod az autód? Mostantól elég csak megrendelned hozzá a Beat-et, és a Pro módban ez a kényelem vár.

Utak rögzítése

Ha még nincs Beated, mostantól egy kis sávban tudod elindítani és megállítani manuális útrögzítésed, hogy később visszanézhesd vezetési statisztikáidat.

Finomhangolás

Egyre szebb, és egyre átláthatóbb az alkalmazás kezdőoldala, ahol a különböző funkciók kártyái egyre inkább elkülönülnek. Ráadásul a különböző folyamatok és szolgáltatások aktuális státuszai is sokkal inkább követhetővé váltak.

Casco részletek

Ha csatlakoztál a Roar Cascohoz, akkor végre egy átlátható képernyőn megtekintheted biztosításod fő paramétereit, valamint mostantól itt lesz lehetőséged a biztosításhoz kapcsolódó tranzakciók átnézésére, illetve az egyenleged manuális feltöltésére.

…és ami kevésbé látványos, de fontos

Ahhoz, hogy az új szolgáltatások jól működjenek, illetve a lehető legegyszerűbb folyamatok mentén tudd használni az alkalmazást, a háttérrendszer is nagy átalakításon esett át. Ez teszi lehetővé, hogy a rendszer gördülékenyen működjön, és bízunk benne, hogy tetszeni fog az a gyorsaság, és megbízhatóság, amit tapasztalni fogsz.

Új szolgáltatások, új promóciók

Ha már újragondoltuk szolgáltatásainkat és folyamatainkat, ideje volt hozzányúlnunk korábban meghirdetett promócióinkhoz is. Ha érdekelnek a részletek, nyomj rá a lenti gombra. Szerintem megéri 😉

Töltsd le most, regisztrálj, és próbáld ki Te is! Megéri!  

Attraktív kedvezményekkel, és jóváírásokkal készültünk. Ha most regisztrálsz, a Beat megvásárlásakor 5000 Ft-tal olcsóbban juthatsz hozzá. Ha 3 hónapon belül csatlakozol a Roar Cascohoz, 5 000 Ft-ot írunk jóvá egyenlegedben, amit cascod díjára fordíthatsz. Ráadásul az akciók itt még nem érnek véget! Ajánld a Cristot, és további jóváírásokat, ajándékokat szerezhetsz!

részletek a promóciók alatt...

appstore letöltés

Smartsurance Technologies Kft
3152 Nemti, Kossuth út 67.
adószám: 25935909-2-12
cégjegyzékszám: 12 09 009881
MNB nyilvántartási szám: 219100300242

 

 

appstore letöltés