Viszlát Kriph
Helló CRISTO

Már több, mint 3 éve kezdtünk neki az azóta több díjat is elnyert projektünknek, amelynek a neve Kriph. Hosszú idő ez, és tanulságos volt számunkra. Az elmúlt félévben azonban végre már a megoldásunk piacravitelén dolgozhattunk, hisz megtaláltuk a biztosító partnerünket, és idő közben befektetést is kaptunk.

Mindezeknek köszönhetően hónapok óta a háttérben gőzerővel készülünk, hogy az alkalmazásunkkal októberben piacra lépjünk, és valami igazán izgalmasat, valamint újat hozzunk a magyar autósoknak, na meg persze a hazai biztosítási piacnak.

Viszlát Kriph

A piacralépéshez azonban egy nagy változást is meg kellett ejtenünk. El kellett ugyanis hagynunk a korábbi években hozzánk nőtt Kriph nevet, mivel el kellett ismernünk, hogy nem épp a legkomfortosabb a hazai piacon. Ahány emberrel találkozunk annyiféle verzióban hallottuk kimondani, és persze leírni sem volt könnyű.

Aki próbált már nevet találni vállalkozásának vagy ötletének, tudhatja, hogy ez talán a legnehezebb dolog, hisz az a név lesz az ő védjegye, aminek ki kell fejeznie a küldetését, és a termékét. Mindemellett egyszerű legyen leírni, kiejteni, na meg ne legyen már más cég által lefoglalva.

Az új név

Így álltunk neki a név keresésnek, és kikértük egy profi marketing ügynökség, a CLUSO csapatának véleményét is. Javaslatukra úgy döntöttünk, hogy nem engedjük el az alap történetet, hisz mi egy autósoknak, utazóknak szánt applikációt fejlesztünk, így továbbra is utalni akartunk valahogy erre. Ahogy a Kriph-nél, így az új nevünknél is Szent Kristóf, az utazók védőszentjének nevét vettük alapul, azonban egy sokkal egyszerűbben leírható és érthetőbb formában. Így lett az alkalmazásunk új neve CRISTO.

Dinamikus, harsány, és persze rendkívül szép új designt is kapott az új név, azonban erről már egy következő bejegyzésben fogok beszámolni.

Az új oldallal ugyanis megkezdjük a folyamatos kommunikációt is, hogy lássátok, hogyan valósul meg egy ötlet, és válik valódi termékké.

Tartsatok velünk, és kövessétek a történetünket!

Smartsurance Technologies Kft
3152 Nemti, Kossuth út 67.
adószám: 25935909-2-12
cégjegyzékszám: 12 09 009881

Cristo Insurance Agency Kft
8000 Székesfehérvár, Várfok utca 1. al. 1.
adószám: 32031928-2-07
cégjegyzékszám: 07 09 033744
MNB regisztrációs szám: 222083100288

 

appstore letöltés