Mi fán terem a Cristo Credit?

Jutalmak a láthatáron

A Cristonál szeretjük megajándékozni a felhasználókat. Kiváltképp akkor, ha valami olyasmit tesznek, ami az autós közösségünk javát szolgálja. Ezért határoztunk úgy, hogy kreditrendszert vezetünk be, ami lehetővé teszi számunkra, hogy meghálálhassuk a felhasználók aktivitását.

Hogy mit jelent ez rád nézve? Ha olyasvalamit csinálsz, ami jutalmat érdemel, pénz landol a Cristo egyenlegeden! Olyan lesz mintha lenne egy virtuális ajándékutalványod, amit bármire beválthatsz a Cristo applikáción belül – finanszírozhatod belőle a Cristo Cascót, a PRO előfizetésedet, vagy akár a carsharing kiadásaidat is.

Így gyűjthetsz crediteket!

A feladat roppant egyszerű: hívd meg a barátodat a platformunkra, és zsebelj be vele crediteket! Ha legalább egy embert meginvitálsz, jó esélyed van arra, hogy egy Cristo Credit utalványt kapj.

Ám egy dologra figyelned kell: csak akkor landol 1000 forint a Cristo egyenlegeden, ha a meghívottad legalább 5000 forint értékben fizet bármilyen szolgáltatásért az alkalmazásban. További 5000 forint értékű kredit üti a markodat abban az esetben, ha a meghívottad PRO csomagra fizet elő.

cristo credit

Ébreszd hát fel a benned szunnyadó marketingest, és győzd meg arról, hogy érdemes beruháznia néhány extra Cristo funkcióra! A meghívottad mindenképp jól jár, hisz rögtön 1000 forint jóváírást kap Cristo Creditként, amit bármilyen szolgáltatásra beválthat az alkalmazásban. Egy jó tanács: tartsátok észben, hogy az utalványok lejárati dátummal is rendelkezhetnek, ne felejtsétek el időben felhasználni! Hajrá!

Minden, amit a Cristo Credit használatáról tudnod kell

A Cristo Credit egyenlegedet a profil alatti menüpontban tudod megnézni. Csak nyisd meg a menüt, és máris láthatóvá válik számodra az aktuális egyenleged! 

Ez alatt két fontos almenüt is találsz. Az egyik a fentebb említett meghívóra visz, a másik pedig  a promóciós kód/ajándékkártya beváltásra. Ezek alatt jelennek meg a jóváírt Cristo Credit utalványaid, amikhez egytől-egyig egy dátum van rendelve – ezek jelölik az érvényesség idejét.

Légy figyelmes: ha lejár az utalványod, a fennmaradó összeg már nem használható fel, így az levonásra kerül az egyenlegedből. Amennyiben ez megtörténik, az érintett utalvány halványan jelenik meg a listában. Kizárólag időrendi sorrendben használhatod fel az utalványokat, azaz vásárláskor mindig a legrégebben aktivált utalvány értékét csökkentjük. 

Te döntöd el mikor fizetsz Cristo Credittel!

Minden fizetési felületen megjelenik majd egy kapcsoló. Ezen a ponton tudod majd jelölni, hogy a fizetés során érvényesíted-e a Cristo Credit egyenlegedet avagy sem. Amennyiben úgy döntesz, hogy a jutalmakból finanszírozod a díjbefizetésed, úgy elsőként a crediteidet vonjuk le, és a fennmaradó összeg kerül ténylegesen terhelésre a bankkártyán.

Ajándék az autós kütyük szerelmeseinek

A Cristo Crediteket nem feltétlenül kell kiérdemelned. Meg is vásárolhatod ajándék gyanánt! Ha a Te ismeretségi körödben is van olyan személy, aki rajong az autós kütyükért, és nagy hasznát venné a Cristo autós app nyújtotta előnyöknek, itt a lehetőség, hogy valami igazán hasznossal lepd meg!

Válaszd ki milyen összegben vásárolnál Cristo Credit utalvány vagy határozd meg te magad egyedi értékként!

Ezzel a meglepetéssel nem foghatsz mellé, hisz a megajándékozott bármire beválthatja ezt a virtuális ajándékkártyát a Cristo applikációban – dönthet úgy, hogy PRO felhasználó lesz, és igénybe vesz mindenféle olyan funkciót, ami stresszmentesebbé teszi az utazásait. Megannyi opció közül választhat – a lényeg, hogy fizetéskor érvényesítse a tőled kapott crediteket.

appstore letöltés

Smartsurance Technologies Kft
3152 Nemti, Kossuth út 67.
adószám: 25935909-2-12
cégjegyzékszám: 12 09 009881

Cristo Insurance Agency Kft
8000 Székesfehérvár, Várfok utca 1. al. 1.
adószám: 32031928-2-07
cégjegyzékszám: 07 09 033744
MNB regisztrációs szám: 222083100288

 

appstore letöltés