Megvannak a Cristo

legbiztonságosabb sofőrjei

ilyen volt  a 2023-as közlekedésbiztonsági versenyünk és rendezvényünk

Május hatodikán tartottuk a Cristo és drivingcamp közös kampánya keretében megrendezett közlekedésbiztonsági rendezvényt és versenyt. Az interaktív animáció végén regisztráltak közül sorsoltuk ki a versenyzőket, ők mérkőztek meg a legbiztonságosabb sofőr címért. Mindenki óriási lelkesedéssel vágott bele a mérkőzésbe, mely egyben egy, a váratlan helyzetekre előkészítő tréninggel is felért. A verseny mellett számos izgalmas és tanulságos programmal is készültünk.

Önbizalom veszély az utakon

A magyar autósok egyharmada tartja magát az átlagosnál jobb sofőrnek, tízből nyolc úgy érzi, hogy általában a legjobb tudása szerint tájékozott a közlekedési viszonyokkal kapcsolatban, és elsősorban saját maga felelős azért, hogy vezetés közben milyen veszélynek van kitéve. 

A rendezvényt egy kerekasztal beszélgetéssel indítottuk, ahol meghívott szakértőinkkel többek között a ránk jellemző túlzott önbizalom veszélyeiről is beszélgettünk.

Személyes próbatétel

A kerekasztal beszélgetés és egy gyors technikai eligazítás után már pályára is állhattunk, ahol versenyzőink különböző helyzetek megoldását gyakorolhatták, természetesen időre. A feladatok között szerepelt a rántópad, ami a csúszós helyzetek megismerésére szolgál, több vizes akadály, de bólyák között tolatva szlalomozásra is sor került. A drivingcamp szigorú bírái pedig folyamatosan követték a résztvevőket, és ha kellett, pontlevonást, vagy éppen kizárást eszközöltek az adott feladat teljesítése után.

A Cristo legbiztonságosabb vezetői 2023-ban

  1. Kulcsár Gyula 🥇
  2. Farkas Attila 🥈
  3. Vincze Csaba 🥉
  4. Varga Tímea

Számos programmal készültünk a résztvevők számára, amíg a versenykörök zajlottak. Kipróbálhatták a Cristo vezetés elemzés funkcióját, elsők között ismerhették meg a hamarosan induló új szolgáltatásunk, a Cristo Share részleteit (nézd vissza a bemutatót itt) és egy szerencsés résztvevő az Európa-bajnok kamionversenyző Kiss Norbi mellé is beülhetett egy élmény autózásra. 🏎  A biztonságos vezetésről a drivingcamp vezető trénerével is hallhattak egy beszélgetést a résztvevők.

💡 Új szolgáltatásunk, a Cristo Share 2023 júniuásában lesz elérhető a Cristo applikációban. Az exkluzív bemutatóról készült felvételt ide kattintva Te is visszanézheted.

Nézd meg az eseményen készült képeket!

Köszönjük a részvételt minden kedves felhasználónknak és külön gratulálunk a nyerteseknek! ☺️ Maradjatok nyugodtak és vezessetek biztonságosan, nemsokára pedig találkozunk az utakon, kövessétek az appot hétköznapi hasznos autós tanácsokért és tovább bővülő kényelmi szolgáltatásainkért!

appstore letöltés

Smartsurance Technologies Kft
3152 Nemti, Kossuth út 67.
adószám: 25935909-2-12
cégjegyzékszám: 12 09 009881

Cristo Insurance Agency Kft
8000 Székesfehérvár, Várfok utca 1. al. 1.
adószám: 32031928-2-07
cégjegyzékszám: 07 09 033744
MNB regisztrációs szám: 222083100288

 

appstore letöltés