Cristo és az instacash

Még keresed vagy már megtaláltad álmaid autóját?

Megvan az érzés, mikor először ülsz be a frissen vásárolt autódba? Az új illatok, a kormány még idegen tapintása, az első méterek bizonytalansága míg meg nem szokod autód minden rezdülését? Mindenkinek mást jelent egy új autó. Új felfedezést, új kalandokat, új társat a mindennapokban. Az új autó megvásárlása azonban számos kérdést rejt. Használt vagy új autó a megfelelő? Készpénzre, vagy hitelre vásároljuk meg? Ha pedig hitel, akkor lízing vagy személyi kölcsön a jobb döntés? Minden mellett vannak pro és kontra érvek. Partnerünk és barátunk az instacash a személyi kölcsönök kapcsán nyújt a kötelező biztosítási összehasonlító oldalakhoz hasonló egyszerű és átlátható megoldást. Egy piacteret, ahol a személyi kölcsönök könnyen összehasonlíthatóak, és teljesen online  igényelhetőek.  Most pedig együttműködésünk kapcsán ajándék egy éves Cristo Pro előfizetést is biztosítanak ügyfeleiknek, akik rajtuk keresztül igényelnek személyi kölcsönt. Olvasd el részletesen, mivel is foglalkoznak. 

Az instacash online hitelezési piactér, egyedülálló transparenciával biztosít banki ajánlat összehasonlítást és az elejétől a végéig teljesen online igénylést.

  • az oldalukon 2-3 perc alatt megtudhatod, hogy mekkor összegre vagy jogosult
  • 15 perc alatt pedig be is nyújthatod az igénylésed

Ha te is sajnálod a bankfiókban sorban állással eltöltött időt, és jobban szereted online intézni a dolgaidat, akkor az instacash szolgáltatásait neked találták ki! Digitális platformjuk átláthatóbbá és lehetővé teszi az online hiteligénylést.

Online hiteligénylés

Első lépésként egy pár perces előszűrés keretében képes megmutatni, hogy mekkora összegre lehetünk jogosultak. Az online hitelintézés természetesen nem jelenti azt, hogy segítség nélkül maradunk. Akiknek fontos, hogy az igénylésük hozzáértő kezekbe kerüljön, dedikált banki tanácsadót biztosítanak. Ez a tanácsadó telefonon és e-mailben is elérhető, ismeri a banki feltételeket, praktikákat, és segít a dokumentumok átnézésében is.

Az instacash lehetőséget ad arra is, hogy ne csak THM alapján, hanem egyéb szempontok mentén is (szükséges dokumentumok, igénylés ideje, átfutási idők, igénylési alapfeltételek) összehasonlíthasd az ajánlatokat.

Hogy zajlik az online hiteligénylés?

Biztosan kiváncsi vagy mik a szükséges és elengedhetetlen lépései az online hiteligénylésnek, amire elegendő 15 percet szánnod. Nézzük is a lépéseket:

1. Online előszűrés: néhány adat megadásával pár perc alatt megtudhatod, hogy mekkora összegre vagy jogosult. Ezen a ponton már PSD2 számlatörténet megosztására is lehetőséged van, amivel pontosítani tudják a számodra megjelenített ajánlatokat.

2. Ajánlat kiválasztása: kilistázza és összehasonlítja a helyzetedhez leginkább illeszkedő, legjobb ajánlatokat

3. Jövedelemigazolás feltöltése: az igénylés benyújtásához szükséges dokumentumokat egyszerűen feltöltheted a fiókodba.

4. Azonosítás videóhívás keretében: az instacash szakértő kollégája egy rövid videóhívás keretében beazonosít

5. Online szerződéskötés: ezt követően szintén digitális formában alá is írhatod a szerződésed

6. Hitelbírálat: a bírálat eredményét akár már 24 órán belül megtudhatod

Miért ajánlja a Cristo?

A Cristoval célunk, hogy segítsünk minden, az autózással kapcsolatos döntésedben. Költséghatékony és megbízható szolgáltatásokat ajánljunk. Az autóvásárlás illetve autó használat kapcsán számos nagyobb kiadással szembesülhetsz, aminél szükséged lehet egy megfelelő hitelre. Ilyen esetekben az instacash által nyújtott szolgáltatás rendkívüli, és egyedülálló megoldás a teljesen online folyamatával. Ráadásul most az oldalukon keresztül igényelt hiteled mellé 15 000 Ft értékű egy éves Cristo Pro előfizetést kapsz ajándékba, így nemcsak a legjobb online hitelajánlatok közül válogathatsz az instacash segítségével, hanem a Cristo autós szuperapp legkényelmesebb szolgáltatásait is élvezheted!

Tippek az instacash csapatától!

1. Mindig hasonlítsd össze több bank ajánlatát, hiszen adott esetben akár havi 15-20 ezer forint különbség is lehet a törlesztőrészletben, ami a futamidő alatt jelentős plusz költséget eredményezhet.

2. A THM mellett egyéb szempontokat is vegyél figyelembe, mert sok esetben kizárólag meghatározott jövedelem elérése és/vagy érkeztetése esetén érhető el az adott banki ajánlat.

3. A futamidő előrehaladtával érdemes mérlegelni az előtörlesztés lehetőségét. Sokat spórolhatunk az előtörlesztéssel, ilyenkor választhatunk, hogy a futamidőt rövidítjük vagy a havi törlesztőrészlet összegét csökkentjük.

A Cristo és Instacash ajánlatát a Cristo applikációban, a “Promóciók és ajánlatok” menüpont alatt is megtalálod

Töltsd le, és próbáld ki Te is a Cristo autós applikációt!

appstore letöltés

Smartsurance Technologies Kft
3152 Nemti, Kossuth út 67.
adószám: 25935909-2-12
cégjegyzékszám: 12 09 009881

Cristo Insurance Agency Kft
8000 Székesfehérvár, Várfok utca 1. al. 1.
adószám: 32031928-2-07
cégjegyzékszám: 07 09 033744
MNB regisztrációs szám: 222083100288

 

appstore letöltés