Itt a Cristo 5.0 🥳 

Szeptember 4-én új verzió érkezik a Cristo alkalmazásból, ami ismét számos újdonságot, jelentős változást és egy mindenki jövője számára fontos újdonságot tartalmaz. 🥳 Nézzük át, mik is ezek👇🏻

1.) Pro csomag havi vagy éves díjért, hogy könnyebben elérd

A Pro csomagot előfizetéses modellben éred el most vasárnaptól, ami számos új szolgáltatással és funkcióval érkezik.

A legkényelmesebb szolgáltatásokat így nagyobb beruházás nélkül használhatod, amiben a Beat telemetriai eszközt mi biztosítjuk számodra használatra, örök cseregaranciával.

💡Természetesen azok a felhasználóink, akik korábban megvásárolták a Beatet, a jövőben sem kell semmit fizessenek, az ő havidíjuk 0 Ft lesz. Ahogy azoknak sem drágul a szolgáltatási díjuk, akik korábban casco mellé rendelték meg használatra eszközüket. Az ő esetükben mindössze annyi változik, hogy az általuk fizetett szolgáltatási díjat mostantól önálló tranzakcióként kell megfizetniük és nem csökkenti más az egyenlegüket, csak a casco biztosítás díja. A fenti előfizetési díj a vasárnaptól Pro csomagra váltókra vonatkozik!

A havidíj 1 500 Ft, az éves díj pedig 15 000 Ft

2.) Cristo Pro csomag újdonságai

Mostantól gépjárműved állapota egyre szélesebb adatkörrel elérhetővé válik. Ha rányomsz a zöld “Autód állapota” kártyára, látni fogod azokat az adatokat, amiket gépjárművedből jelenleg elérünk. Az adatok körét igyekszünk a jövőben bővíteni, és egyéb, az adott gépjárműhöz tartozó információkat itt megjeleníteni.

Az “Autód állapota” kártyára nyomva tudod bekapcsolni a riasztást is. Ha bekapcsolod, értesítést küldünk, mikor autód megmozdult.

Apropó riasztás. Tudtad, hogy már értesítünk akkor is, ha az OMSZ által jelzett 2-es és 3-as erősségű riasztás kerül kiadásra abban a járásban, ahol épp áll az autód?

3.) Mentsük meg a jövőt, tegyünk együtt a környezetünkért!

Autós alkalmazásként fontosnak tartjuk, hogy tegyünk valamit környezetünkért, ha már a közlekedés során rengeteg olyan károsanyag kerül kibocsátásra, ami drasztikus változásokat idézhet elő környezetünkben. Elég csak a nyári aszályra, vagy a hirtelen érkező jégesőkre, szélsőséges időjárási eseményekre gondolnunk.

Egy a megbízásunkból készült reprezentatív kutatás alapján kiderült, hogy a megkérdezettek 86%-a nem tudja, hogy mennyi CO2-t bocsátott ki a gépjárműve az elmúlt 1 évben. Ez nem csoda, hisz ez az az adat, amit a legkevésbé tudunk autónk kapcsán, vagy tartjuk fontosnak. Pedig ha tudnánk azt a meglepő tényt, hogy egy átlagos autó saját súlyának többszörösét bocsátja ki egy év alatt ebből a rendkívül sok problémát jelentő gázból, talán többen gondolkodnának el azon, hogy valamit tegyenek.

Mennyi a CO2 kibocsátásod?

Mi megmutatjuk!

Vasárnaptól minden felhasználónk láthatja a “Mentsük meg a jövőt!” gombra nyomva, hogy mennyi volt az elmúlt időszakban becsült CO2 kibocsáta. Természetesen ez egy becslés, és minél több információt ismerünk (pl. a gépjármű pontos típusát, vagy ha Pro felhasználóként Beatet használ valaki, így tudjuk pontosan hány km-t tett meg), annál pontosabb ez az adat.

Sőt! Becsült, semlegesítetlen CO2 kibocsátásod néhány érintéssel segítünk semlegesíteni, a Myforest közösségi erdők (Közösségi Erdőkért Alapítvány) csapatával együttműködésben, akik számára adományt adhatsz, amit ők hazai területen megvalósuló faültetés projektre fordítanak. A “Mentsük meg a jövőt!” együttműködésről, és küldetéséről itt olvashatsz bővebben.

Hogy környezettudatossággal kapcsolatos küldetésünk mi is megerősítsük, arra gondoltunk, hogy elültetünk 42 tonna CO2 kibocsátás semlegesítéséhez szükséges 630 db fát.
(Hogy miért pont 42 tonna? Mert mi nem akarunk a delfinek sorsára jutni…)

A fenti változások érintik a jogi dokumentációnkat is. Ezek kapcsán segítségként itt megtekinthetők azok a dokumentumok, amikben látszik változáskövetővel mi változik a jelenleg hatályos dokumentumokhoz képest:

Töltsd le, és próbáld ki Te is!

appstore letöltés

Smartsurance Technologies Kft
3152 Nemti, Kossuth út 67.
adószám: 25935909-2-12
cégjegyzékszám: 12 09 009881

Cristo Insurance Agency Kft
8000 Székesfehérvár, Várfok utca 1. al. 1.
adószám: 32031928-2-07
cégjegyzékszám: 07 09 033744
MNB regisztrációs szám: 222083100288

 

appstore letöltés