Autós rendezvények nyáron,

amiket semmiképp ne hagyj ki

Találkozók és események az autós közösség számára

Az autós közösség számára a nyár beköszöntével megnyílnak a találkozási lehetőségek, jöhet tehát egy kis közös benzingőz (vagy éppen töltés 😉)-szaglászás. Nézzük, milyen eseményeken vehettek részt a nyáron és hol találkozhattok velünk is!

Július

Alfa City

Július második hétvégéjén egy, a márka szerelmeseinek kedvező programsorozattal készül az AlfaCity a Szalki-szigeten. A rendezvényen több mint 1000 Alfa Romeo lesz jelen és itt kerül bemutatásra az új modell, a Tonale is. A hétvégi programok között nem csak a nézelődés szerepel, a rendezvényen számos izgalmas program várja a látogatókat és a Cristo csapatával mindkét napon találkozhatsz a helyszínen!

Találkozzunk az Alfa Cityn! Programokért és jegyekért kattints ide: https://www.alfacity.hu

  Alfa Amore verseny

  Extra, amiben Alfásként még részt vehetsz:
  Az Alfa Amore és a Cristo meghirdette a tavasszal már nagy sikernek örvendő közlekedésbiztonsági versenyét, ezúttal kifejezetten az Alfa Romeo-sofőrök számára. A nevezéshez nincs szükséged másra, mint saját Alfa-dra és Beat eszközödre. A Cristo app pontozza vezetési stílusodat, így gyorsan kiderül, ki a legbiztonságosabban vezető Alfa Romeo-sofőr. A nyertest nem hagyjuk díj nélkül, az AlfaCity-n fogjuk kihirdetni és díjazni a legjobb pontszámot elért sofőröket!

  V8 Fanatics Amerikai autóstalálkozó

  A hónap közepén, július 15-17. között az amerikai autók szerelmeseinek kedvez a közösség. Megrendezik ugyanis a V8 Fanatics Amerikai autóstalálkozót Leveleken, a Tó-Centrum területén. Olyan nem mindennapi járműveket csodálhatsz itt meg, amelyek valószínűleg nem jönnek veled szembe minden sarkon, a részvétel tehát ajánlott!

  A 3+1 napos programsorozaton lesz amerikai autó szépségverseny, kipufogó hangnyomás verseny, de az amerikai street food ízekben is elvegyülhetsz.

  Amerikai autótulajdonosoknak a belépés ingyenes, további infókat itt találsz: https://www.programturizmus.hu/ajanlat-amerikai-autos-talalkozo-levelek.html

   Kép: V8 Fanatics Amerikai autóstalálkozó- forrás: https://v8fanatics.hu

   Formula 1

   Július utolsó napjai sem hagynak bennünket autós programok nélkül. Idén is megrendezésre kerül a Formula 1 magyarországi futama Mogyoródon, ahova a sorozat a 37. alkalommal tér vissza július 29-31. között. A Hungaroring így a második olyan verseny (Monza után), ahol megszakítás nélkül rendeznek futamot a világbajnoki sorozatban.

   A háromnapos rendezvénysorozat minden napján izgalmas programokra válthatsz jegyet. Pénteken a szabadedzést, szombaton az időmérő futamot, vasárnap pedig a versenynapot izgulhatod végig.

   A jegyeid megvásárolhatod itt: https://www.gpticketshop.hu/

    Augusztus

    VI. Német autó találkozó

    Augusztusban a VI. Német autó találkozót is megrendezik, hogy a Mercedes és Audi fanok se maradjanak csemege nélkül a nyáron. A szervezők az Öböl Music Beach-re invitálják az érdeklődőket, ahol valami igazán felejthetetlen élményben lehet majd részetek. A résztvevők régi és új gépekkel érkeznek majd, így nem csak a legújabb modelleket, de izgalmas old timereket is megleshetsz majd.

    A találkozó 3 napos lesz, augusztus 12 és 14. között kerül megrendezésre.

    További programok és részletek itt lesznek elérhetőek: https://www.programturizmus.hu/ajanlat-nemet-auto-talalkozo.html

     Karcagtuning Autó-Motor Találkozó

     A tuning autókat mindig nagy érdeklődés övezi. Messziről hallani lehet egy ilyen kipufogó durrogását, ilyenkor mindenki tudja, hogy egy izgalmas járgány közelít. A nyár vége ezeknek a rajongóknak kedvez, megrendezik ugyanis Karcatuning Autó-Motor Találkozót, ahol izgalmasabbnál izgalmasabb gépek mellett remek programokon is részt vehetsz. Lesz driftelgetés a javából, így minden „égett gumi szagot kedvelőnek” ajánljuk a részvételt!

     A programokat augusztus 26 és 28. között szervezik Kisújszálláson, a részletesebb programterv itt lesz elérhető: https://www.programturizmus.hu/ajanlat-tuning-talalkozo.html

      A nyári programokhoz, utazásokhoz is számíthatsz a Cristo autós applikációra!

      A Cristo applikációban néhány érintéssel, kényelmesen megvásárolhatod autópálya matricád. Sőt, ha rendelkezel Beat-tel, még riasztunk is, ha olyan díjköteles útszakaszra tévedtél, amire nincs érvényes engedélyed (így gyorsan pótolhatod azt)! A Cristo Assistance szolgáltatása a nap 24 órájában nyújt autós segítséget, így nem kell attól tartanod kihez fordulj, ha autód váratlanul menetképtelenné válna.

      A funkciókat az autózás Szuper applikációjában, a Cristo appban éred el!

      Töltsd le, és próbáld ki Te is a Cristo autós applikációt!

      appstore letöltés

      Smartsurance Technologies Kft
      3152 Nemti, Kossuth út 67.
      adószám: 25935909-2-12
      cégjegyzékszám: 12 09 009881
      MNB nyilvántartási szám: 219100300242

       

       

      appstore letöltés