Spórolj az autópálya matricán! 💰 

Milyen autópálya matricát érdemes vásárolni?

Az autózás során az egyik terület, ahol sokat lehet spórolni, az az autópálya matrica vásárlás. Nem csak arra gondolunk, hogy kerüljük el a fizetős utakat, hanem arra, hogy jobb erre is tudatosan felkészülni. Így év elején például átgondolni merre szoktunk járni, és milyen megyei matricákra lehet szükségünk

Hány megyei matricára lehet szükségünk?

Sokan azért nem foglalkoznak ezzel a kérdéssel, mert nem tudják pontosan előre, hogy merre fognak járni, illetve nehéz összeszedni, merre is jártak egy év alatt. Kényelmesebb megvenni az éves országos matricát, mert így a megyehatárokat se kell figyelni. Viszont ez a matrica típus nem olcsó.

A másik véglet pedig az ad-hoc vásárlás. Sokan csak az utazásuk előtt vásárolnak heti (10 napos), vagy havi matricát. Így pedig egy év alatt akár ki is fizethetik egy országos éves matrica árát, vagy még többet.

A megoldás egyszerű: 

Gondolkodjunk előre! Érdemes élni a megyei matrica vásárlással azokra a megyékre, ahol jellemzően sokat közlekedünk, és ezt egészítsük ki akár heti (10 napos) vagy havi matricákkal.

Ebben ráadásul segítünk! 😎

Ma délelőtt a Beattel rendelkező felhasználóink kaptak tőlünk egy e-mailt, amiben összeszedtük számukra, hogy milyen megyei matricák területén jártak 2021-ben. Természetesen figyelembe vettük, hogy a megyehatárt átlépve az első (pontosabban a kijelölt) lehajtóig még érvényes a szomszéd megye matricája. Reméljük sikerül ezzel segítenünk, és mindenki átgondolhatja, melyik számára a legkényelmesebb és leggazdaságosabb módja az éves autópálya díjak megfizetésének.

…és ezt még tudjuk fokozni 🤩

Hamarosan pedig élesítjük, hogy a Beattel rendelkezők számára (akik nálunk vásárolják meg matricáikat), figyelmeztetést küldünk, ha olyan útra tévednek, ahová nincs érvényes matricájuk. Így a kényelemről sem kell lemondaniuk, amit egy éves országos matrica nyújt, hisz nem nekik kell figyelniük a megyehatárokat, és egy-két érintéssel meg fogják tudni majd vásárolni az adott útra is a pályamatricájukat.

Töltsd le most, regisztrálj, és próbáld ki Te is! Megéri!  

Attraktív kedvezményekkel, és jóváírásokkal készültünk. Ha most regisztrálsz, a Beat megvásárlásakor 5000 Ft-tal olcsóbban juthatsz hozzá. Ha 3 hónapon belül csatlakozol a Roar Cascohoz, 5 000 Ft-ot írunk jóvá egyenlegedben, amit cascod díjára fordíthatsz. Ráadásul az akciók itt még nem érnek véget! Ajánld a Cristot, és további jóváírásokat, ajándékokat szerezhetsz!

részletek a promóciók alatt...

appstore letöltés

Smartsurance Technologies Kft
3152 Nemti, Kossuth út 67.
adószám: 25935909-2-12
cégjegyzékszám: 12 09 009881

Cristo Insurance Agency Kft
8000 Székesfehérvár, Várfok utca 1. al. 1.
adószám: 32031928-2-07
cégjegyzékszám: 07 09 033744
MNB regisztrációs szám: 222083100288

 

appstore letöltés