🎉Itt a Cristo 3.1 verzió🎉

Promóciók már az alkalmazásban 🎁📲

Fontos vagy nekünk…

…ezért mindent megteszünk, hogy kipróbáld az alkalmazás legjobb funkcióit, mert tudjuk: biztos beleszeretsz Te is 😊 Éppen ezért megpróbálunk különböző kedvezményekkel arra ösztönözni, hogy vásárolj Beatet, hogy elérd a Pro funkciókat, mint például az automatikus parkolási díjfizetés leállítást, illetve próbáld ki a használatalapú casco biztosítást, hogy lásd mennyire megéri, ezért van itt a Cirsto 3.1.

Promóciók és ajánlatok a Cristo 3.1 verzióban🎁,💵 📲

Eddig is voltak akcióink, de rájöttünk, hogy kevésbé ütősek úgy, ha nem láthatóak az alkalmazásban, így úgy döntöttünk beépítjük őket. Mostantól a kezdőoldal alján megtalálod aktuális ajánlatainkat.

 

Nézd meg, és kövesd őket

Ha kíváncsi vagy a Promóciók részleteire, csak nyomj rá az adott kártyára a kezdőoldalon, vagy keresd meg a Promóciók menüpontot a Továbbiak oldalon. A főbb információkat összegyűjtöttük az ajánlatoknál néhány sorban, ha pedig még részletesebben szeretnéd látni őket, érintsd meg a “Részletes promóciós szabályzat”-ot.

Cristo 3.1: Egyszerűbb, és
követhetőbb meghívás 💌

Azoknál a promócióknál, ahol azt jutalmazzuk, ha ajánlod a Cristot és a szolgáltatásainkat, elég csak rányomnod a “Meghívás” gombra, és elküldened vagy megosztanod ismerőseiddel saját linkedet, hogy tudjuk, valaki a Te meghívásodra regisztrált. A meghívások sorsát pedig onnantól, hogy beléptek az appba az ajánlásoddal, követni is tudod.

 

Maxold ki a kedvezményeket a Cristo 3.1 verzióval!

Szerintem nem árulok el nagy titkot, ha megosztom Veled: nekünk egy célunk van: hogy növekedjünk. Ezt mi úgy kívánjuk elérni, hogy egy szuper alkalmazást fejlesztünk, innovatív szolgáltatásokkal, amit azonban minél többeknek szeretnénk megmutatni. Tudjuk, hogy ez a legnehezebb, és pont ezért hirdettük meg a promócióinkat.

Bátran élj velük, és használd fel mindet, hogy tényleg megtapasztald mennyire jó is a Cristo élmény. Ha pedig tetszik, oszd meg másokkal is, amit szintén megjutalmazunk. Ráadásul az ajánlásra épített akcióknak még csak felső korlátja sincs, azaz bármennyi ajándékot beválthatsz, és bármennyi meghívott után megkapod az 1000 Ft-os jóváírásodat.

Segíts minket a növekedésben, hálásak leszünk érte. 🙏🏻

(Promócióinkat keresd mostantól a Cristo appban )

Töltsd le most, regisztrálj, és próbáld ki Te is! Megéri!  

Attraktív kedvezményekkel, és jóváírásokkal készültünk. Ha most regisztrálsz, a Beat megvásárlásakor 5000 Ft-tal olcsóbban juthatsz hozzá. Ha 3 hónapon belül csatlakozol a Roar Cascohoz, 5 000 Ft-ot írunk jóvá egyenlegedben, amit cascod díjára fordíthatsz. Ráadásul az akciók itt még nem érnek véget! Ajánld a Cristot, és további jóváírásokat, ajándékokat szerezhetsz!

részletek a promóciók alatt...

appstore letöltés

Smartsurance Technologies Kft
3152 Nemti, Kossuth út 67.
adószám: 25935909-2-12
cégjegyzékszám: 12 09 009881

Cristo Insurance Agency Kft
8000 Székesfehérvár, Várfok utca 1. al. 1.
adószám: 32031928-2-07
cégjegyzékszám: 07 09 033744
MNB regisztrációs szám: 222083100288

 

appstore letöltés