‼️BRÉKING‼️
Keddtől ismét fizetni kell a parkolásért  🅿️

Hallottad? 🤔
Pünkösd utáni keddtől fizetni kell a parkolásért! 🅿️

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a mai kormányinfón jelentette be, hogy a pünkösdi hétvégét követően országszerte megszűnik az ingyenes parkolás. Pünkösd hétfőn egész nap még lehet ingyenesen parkolni, viszont kedden üzemkezdettől már fizetni kell a parkolásért. További részletek a Biztosító magazin cikkében

Figyelj oda, és ne felejtsd el‼️
Ja, és persze használd a Cristot 📲😉

A Cristo 2.0 verziójától elérhető a parkolási díjfizetés szolgáltatás is, ami ezzel a változással értelmet nyer. Az alkalmazásban rendkívül egyszerűen, és kényelmesen tudsz parkolási díjat fizetni. Ráadásul egyéb kényelmi funkciókkal is kiegészítettük az alap parkolási díjfizetést.

Parkolás 🅿️

Ha rögzítve van a bankkártyád, mindössze 3 érintéssel tudsz parkolást indítani. Ráadásul be tudod kapcsolni az értesítést is, hogy időben figyelmeztessünk arra, hogy megújítsd parkolásod, vagy elindulj időben. Sőt! Ha bekapcsolod az automatikus megújítást, a nap végéig megújítjuk parkolásaidat. Ha pedig sokat parkolsz ugyan azon a környéken, el is mentheted beállításaidat a mentett parkolások közé

Legyél PRO ‼️😎

Ha igazán menő akarsz lenni, akkor rendeld meg a Beatet, és érd el az alkalmazás Pro funkcióit. Ezek közül az egyik legjobb az automatikus parkolás figyelmeztetés, és leállítás. Ha PRO vagy, sosem fogsz este a fejedhez csapni, hogy úgy maradt a parkolás, mert amikor elindulsz automatikusan leállítjuk. 

Tudtad, hogy a Beatet ráadásul most 5000 Ft kedvezménnyel megvásárolhatod?
Részletek a weboldalunkon, a Promóciók alatt

Zöldrendszámos vagy? 🌱

Zöldrendszámmal sokan megfeledkeznek róla, hogy egyre több zónában nekik is fizetniük kell a parkolásért. A CRISTO alkalmazásban a közösség visszajelzései alapján segítünk eligazodni, hogy hol kell fizetni, és hol nem. Légy te is aktív tagja a CRISTO-t használó zöldrendszámos közösségnek, és segítsd a többieket szavazataiddal.

Töltsd le most, regisztrálj, és próbáld ki Te is! Megéri!  

Attraktív kedvezményekkel, és jóváírásokkal készültünk. Ha most regisztrálsz, a Beat megvásárlásakor 5000 Ft-tal olcsóbban juthatsz hozzá. Ha 3 hónapon belül csatlakozol a Roar Cascohoz, 5 000 Ft-ot írunk jóvá egyenlegedben, amit cascod díjára fordíthatsz. Ráadásul az akciók itt még nem érnek véget! Ajánld a Cristot, és további jóváírásokat, ajándékokat szerezhetsz!

részletek a promóciók alatt...

appstore letöltés

Smartsurance Technologies Kft
3152 Nemti, Kossuth út 67.
adószám: 25935909-2-12
cégjegyzékszám: 12 09 009881

Cristo Insurance Agency Kft
8000 Székesfehérvár, Várfok utca 1. al. 1.
adószám: 32031928-2-07
cégjegyzékszám: 07 09 033744
MNB regisztrációs szám: 222083100288

 

appstore letöltés