Elérhető a Cristo 2.0 verziója 😎

Megújultunk 🎉

Fejlődni kell, folyamatosan, itt a Cristo 2.0

Az élet minden területén azt vallom, hogy fejlődni kell. Miért lenne másként ez a Cristo kapcsán? Amikor elindítottuk a projektet, tudtuk, hogy hatalmas potenciál van benne, és azt is, hogy ehhez viszont folyamatosan fejlődnie kell. Ezért van az, hogy mióta elindultunk a Cristo-val, azon dolgozunk, hogy az alkalmazás egyre felhasználóbarátabb legyen, és minél jobb szolgáltatást nyújtson. Ma pedig végre kijöttünk a Cristo 2.0 verzióval, ami nagy nap az életünkben, és bízunk benne, hogy neked is tetszeni fog.

Végre lerántjuk a leplet

Az elmúlt hónapokban rengeteg dolgot készítettünk elő, amikről végre ma lerántottuk a leplet. Ha eddig még nem tetted meg, töltsd le, vagy frissítsd a Cristo applikációt 📲 és élvezd a megújult folyamatokat, szolgáltatásokat! Hogy mi változott? Szaladjunk rajta végig pár pontban.

Cristo 2.0

Cristo 2.0: megújult kezdőképernyő

A változások leglátványosabb eleme, hogy megújult az alkalmazás kezdőoldala, az ún. dashboard felület. A legnagyobb újdonság így le is lepleződött, mivel új szolgáltatást tettünk elérhetővé, aminek kártyája megjelent ezen az oldalon.

Ez pedig nem más, mint a parkolás, ami jelenleg a covid védekezéshez kapcsolódó kormányzati intézkedéseknek köszönhetően kevésbé releváns, de a jövőben nagy szerepe lesz. Ahogy megszokhattátok már, itt is igyekeztünk innovatív, és ügyfélbarát megoldásokkal előrukkolni. Hogy mik ezek, arról a ide kattintva bővebben is olvashatsz.

Új menüstruktúra

Új funkciókat, és beállítási lehetőségeket is elhelyeztünk az alkalmazásban, amiket a “Továbbiak” alatt lehet elérni. Ezt a menüpontot a kezdőoldalon, a profilképre “kattintva” lehet előhívni.

Összeszedtük például a gyakran ismételt kérdéseket, valamint elérhetővé tettük ügyfélszolgálati elérhetőségeinket is. 

A Cristo 2.0 újabb előnye: Bankkártya kezelés

A casco egyenleg feltöltése eddig is bankkártyával történt, a jövőben a parkolás díját is kártyával lehet majd rendezni. Ehhez azonban elengedhetetlenné vált a bankkártyák kezelésének a kialakítása. Mostantól lehetőség van az alkalmazáson belül több kártya elmentésére is, melyek bármelyikét lehet választani a szolgáltatások fizetésére. Az automatikus egyenlegfeltöltéshez pedig meg lehet jelölni, hogy melyik kártya legyen használva.

…és ez még nem minden 😉

Lecseréltük a térkép szolgáltatónkat, így sokkal gyorsabbá vált a rögzített utak megjelenítése, a parkolási térkép kirajzolása, ráadásul az új térkép szebb is – legalábbis szerintünk -, mint a korábbi.

Cristo 2.0: Jogi dokumentumok- érthetően

Természetesen az új szolgáltatásokat és folyamatokat le kellett kezeljük a jogi dokumentumainkban is. Tudom, nem könnyű az alkalmazásban végig olvasni és megérteni őket, ezért úgy gondoltam ideje valami igazán nagy lépést tenni, ami eltér a többi “hagyományos” szolgáltató hozzáállásától ezen a téren. Ehhez egy blogbejegyzést írtam, amiben összefoglaltam a változásokat, sőt, elhelyeztem a dokumentumok korrektúrázott verzióit is, hogy egyszerű legyen megnézni, mi változott. Bízom benne, hogy más szolgáltatók is átveszik kezdeményezésünket, és segítik a felhasználóikat eligazodni jogi dokumentumaikban. #betransparency

Töltsd le most, regisztrálj, és próbáld ki Te is! Megéri!  

Attraktív kedvezményekkel, és jóváírásokkal készültünk. Ha most regisztrálsz, a Beat megvásárlásakor 5000 Ft-tal olcsóbban juthatsz hozzá. Ha 3 hónapon belül csatlakozol a Roar Cascohoz, 5 000 Ft-ot írunk jóvá egyenlegedben, amit cascod díjára fordíthatsz. Ráadásul az akciók itt még nem érnek véget! Ajánld a Cristot, és további jóváírásokat, ajándékokat szerezhetsz!

részletek a promóciók alatt...

appstore letöltés

Smartsurance Technologies Kft
3152 Nemti, Kossuth út 67.
adószám: 25935909-2-12
cégjegyzékszám: 12 09 009881

Cristo Insurance Agency Kft
8000 Székesfehérvár, Várfok utca 1. al. 1.
adószám: 32031928-2-07
cégjegyzékszám: 07 09 033744
MNB regisztrációs szám: 222083100288

 

appstore letöltés