El√©rhetŇĎ a Cristo 2.0 verzi√≥ja ūüėé

Meg√ļjultunk ūüéČ

FejlŇĎdni kell, folyamatosan, itt a Cristo 2.0

Az √©let minden ter√ľlet√©n azt vallom, hogy fejlŇĎdni kell. Mi√©rt lenne m√°sk√©nt ez a Cristo kapcs√°n? Amikor elind√≠tottuk a projektet, tudtuk, hogy hatalmas potenci√°l van benne, √©s azt is, hogy ehhez viszont folyamatosan fejlŇĎdnie kell. Ez√©rt van az, hogy mi√≥ta elindultunk a Cristo-val, azon dolgozunk, hogy az alkalmaz√°s egyre felhaszn√°l√≥bar√°tabb legyen, √©s min√©l jobb szolg√°ltat√°st ny√ļjtson. Ma pedig v√©gre kij√∂tt√ľnk a Cristo 2.0 verzi√≥val, ami nagy nap az √©let√ľnkben, √©s b√≠zunk benne, hogy neked is tetszeni fog.

Végre lerántjuk a leplet

Az elm√ļlt h√≥napokban rengeteg dolgot k√©sz√≠tett√ľnk elŇĎ, amikrŇĎl v√©gre ma ler√°ntottuk a leplet. Ha eddig m√©g nem tetted meg, t√∂ltsd le, vagy friss√≠tsd a Cristo applik√°ci√≥t ūüď≤¬†√©s √©lvezd a meg√ļjult folyamatokat, szolg√°ltat√°sokat! Hogy mi v√°ltozott? Szaladjunk rajta v√©gig p√°r pontban.

Cristo 2.0

Cristo 2.0: meg√ļjult kezdŇĎk√©pernyŇĎ

A v√°ltoz√°sok legl√°tv√°nyosabb eleme, hogy meg√ļjult az alkalmaz√°s kezdŇĎoldala, az √ļn. dashboard fel√ľlet. A legnagyobb √ļjdons√°g √≠gy le is leplezŇĎd√∂tt, mivel √ļj szolg√°ltat√°st tett√ľnk el√©rhetŇĎv√©, aminek k√°rty√°ja megjelent ezen az oldalon.

Ez pedig nem m√°s, mint a parkol√°s, ami jelenleg a covid v√©dekez√©shez kapcsol√≥d√≥ korm√°nyzati int√©zked√©seknek k√∂sz√∂nhetŇĎen kev√©sb√© relev√°ns, de a j√∂vŇĎben nagy szerepe lesz. Ahogy megszokhatt√°tok m√°r, itt is igyekezt√ľnk innovat√≠v, √©s √ľgyf√©lbar√°t megold√°sokkal elŇĎrukkolni. Hogy mik ezek, arr√≥l a ide kattintva bŇĎvebben is olvashatsz.

√öj men√ľstrukt√ļra

√öj funkci√≥kat, √©s be√°ll√≠t√°si lehetŇĎs√©geket is elhelyezt√ľnk az alkalmaz√°sban, amiket a “Tov√°bbiak” alatt lehet el√©rni. Ezt a men√ľpontot a kezdŇĎoldalon, a profilk√©pre “kattintva” lehet elŇĎh√≠vni.

√Ėsszeszedt√ľk p√©ld√°ul a gyakran ism√©telt k√©rd√©seket, valamint el√©rhetŇĎv√© tett√ľk √ľgyf√©lszolg√°lati el√©rhetŇĎs√©geinket is.¬†

A Cristo 2.0 √ļjabb elŇĎnye: Bankk√°rtya kezel√©s

A casco egyenleg felt√∂lt√©se eddig is bankk√°rty√°val t√∂rt√©nt, a j√∂vŇĎben a parkol√°s d√≠j√°t is k√°rty√°val lehet majd rendezni. Ehhez azonban elengedhetetlenn√© v√°lt a bankk√°rty√°k kezel√©s√©nek a kialak√≠t√°sa. Mostant√≥l lehetŇĎs√©g van az alkalmaz√°son bel√ľl t√∂bb k√°rtya elment√©s√©re is, melyek b√°rmelyik√©t lehet v√°lasztani a szolg√°ltat√°sok fizet√©s√©re. Az automatikus egyenlegfelt√∂lt√©shez pedig meg lehet jel√∂lni, hogy melyik k√°rtya legyen haszn√°lva.

…√©s ez m√©g nem minden ūüėČ

Lecser√©lt√ľk a t√©rk√©p szolg√°ltat√≥nkat, √≠gy sokkal gyorsabb√° v√°lt a r√∂gz√≠tett utak megjelen√≠t√©se, a parkol√°si t√©rk√©p kirajzol√°sa, r√°ad√°sul az √ļj t√©rk√©p szebb is – legal√°bbis szerint√ľnk -, mint a kor√°bbi.

Cristo 2.0: Jogi dokumentumok- √©rthetŇĎen

Term√©szetesen az √ļj szolg√°ltat√°sokat √©s folyamatokat le kellett kezelj√ľk a jogi dokumentumainkban is. Tudom, nem k√∂nnyŇĪ az alkalmaz√°sban v√©gig olvasni √©s meg√©rteni ŇĎket, ez√©rt √ļgy gondoltam ideje valami igaz√°n nagy l√©p√©st tenni, ami elt√©r a t√∂bbi “hagyom√°nyos” szolg√°ltat√≥ hozz√°√°ll√°s√°t√≥l ezen a t√©ren. Ehhez egy blogbejegyz√©st √≠rtam, amiben √∂sszefoglaltam a v√°ltoz√°sokat, sŇĎt, elhelyeztem a dokumentumok korrekt√ļr√°zott verzi√≥it is, hogy egyszerŇĪ legyen megn√©zni, mi v√°ltozott. B√≠zom benne, hogy m√°s szolg√°ltat√≥k is √°tveszik kezdem√©nyez√©s√ľnket, √©s seg√≠tik a felhaszn√°l√≥ikat eligazodni jogi dokumentumaikban. #betransparency

Töltsd le most, regisztrálj, és próbáld ki Te is! Megéri!  

Attrakt√≠v kedvezm√©nyekkel, √©s j√≥v√°√≠r√°sokkal k√©sz√ľlt√ľnk. Ha most regisztr√°lsz, a Beat megv√°s√°rl√°sakor 5000 Ft-tal olcs√≥bban juthatsz hozz√°. Ha 3 h√≥napon bel√ľl csatlakozol a Roar Cascohoz, 5 000 Ft-ot √≠runk j√≥v√° egyenlegedben, amit cascod d√≠j√°ra ford√≠thatsz. R√°ad√°sul az akci√≥k itt m√©g nem √©rnek v√©get! Aj√°nld a Cristot, √©s tov√°bbi j√≥v√°√≠r√°sokat, aj√°nd√©kokat szerezhetsz!

részletek a promóciók alatt...

appstore letöltés

Smartsurance Technologies Kft
3152 Nemti, Kossuth √ļt 67.
adószám: 25935909-2-12
cégjegyzékszám: 12 09 009881
MNB nyilvántartási szám: 219100300242

 

 

appstore letöltés