A CRISTO-tól: dokumentum változásokról érhetően

Túlzás nélkül: gyűlölöm a jogi dokumentumokat   

Talán ezért nem lettem jogász, és biztos nem egyedül vagyok ezzel így. 😅 Ezek után kitalálhatjátok, hogy mi az, amit a legkevésbé szeretek a Cristo fejlesztése során. A jogi dokumentumok folyamatos egyeztetését, véleményezését, véleményeztetését. Minél többféle szolgáltatást nyújtunk, annál nagyobb feladat ez. Még szerencse, hogy profi ügyvédekkel dolgozunk együtt, akik nyitottak az újdonságokra, átlátják az innovatív megoldások működését, és persze hajlandóak ezt –  a törvény és a partnereink által meghatározottak szerint – a lehető legértelmesebben megfogalmazni.

Az a bizonyos kecske és a káposzta  

Hogyan lehet minden jogszabálynak megfelelni, és mégis hogyan lehet a felhasználók felé érthetőnek maradni? Ez az, ami a legnehezebb kihívás. Mi viszont nem riadunk meg tőle, és igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy mégha szükséges is a sok papírmunka, azt a lehető legátláthatóbban, akár magyarázatokkal ellátva megosszuk veletek.

Most, a Cristo alkalmazás 2.0-ás verziójának élesítése elég sok újdonságot hozott, amit le kellett követnünk a jogi dokumentumokban is. Arra gondoltam, hogy innentől minden szerződési feltétel változásról írok itt a blogon, hogy érthető legyen, mi is történt velük. Sőt! A bejegyzés végére feltöltöm azokat a dokumentumokat, amik tartalmazzák a változás korrektúráját is, hogy aki szeretne elmélyedni benne, az még jobban megtehesse.

Dokumentum változásokról: 1.) Parkolási szolgáltatás  

Az új funkció, ami miatt sokmindent meg kellett változtatni, a parkolás érkezése volt. Ez önmagában érintette mind az Általános szerződési feltételeket (ÁSZF), mind pedig az ahhoz kapcsolódó alap Adatkezelési tájékoztatónkat. A parkolási szolgáltatás működéséről az ÁSZF 9. pontjában olvashatsz részletesen.

Dokumentum változásokról: 2.) Demo mód helyett Standard- és Pro mód

A parkolás, mint új – és immáron a biztosításon kívüli fizetős – szolgáltatás érkezésével elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy a regisztrációt követő funkcionalitásnak más elnevezést adjunk, hisz innentől már nem csak azt a célt szolgálja, hogy ki lehessen próbálni casco nélkül is az alkalmazást. Így lett az alkalmazás Beat nélküli funkcionalitása a “Standard” mód, míg a Beat-tel rendelkező felhasználók “Pro” módban használhatják az alkalmazást. Ez a változás szinte minden olyan dokumentumot érintett, amiben nevesítve volt a “Demo mód”.

Dokumentum változásokról: 3.) Beat eszközbérleti díj helyett Szoftverhasználati díj

Némi adminisztrációs- és megfelelési elvárás miatt kissé hozzá kellett nyúlnunk szerződésileg a Beat (telemetriai eszköz) bérleti konstrukciójához. Innentől maga az eszköz bérlése ingyenes, a használatára azonos szabályok vonatkoznak mint korábban, és a korábbi bérleti díj helyét egy vele megegyező mértékű szoftverhasználati díj veszi át abban az esetben, amikor a felhasználó Roar Casco-val rendelkezik. (Ennek lett az a “csodálatos” elnevezése, hogy “Roar Casco-t működtető funkcionalitás szoftverhasználati díja” 😎) Ez a változás érintette az ÁSZF-et, az Adatkezelési tájékoztatót, a Beat adatkezelési tájékoztatóját, valamint új neve lett a “Beat Eszközbérleti Feltételei” -nek (a jövőben “Beat Eszközhasználati Feltétei” néven találjátok). Ha már így belejöttek a jogászok, a Roar casco Biztosítotti tájékoztatójába is néhány változás lett eszközölve, hogy nyomatékosítva legyen az új felállás.
(Egy titkot viszont kifecsegek most nektek: néhány hét múlva ez a pont – természetesen a felhasználók előnyére – újra meg fog változni, kivezetve a szoftverhasználati díjat 🤭🤫)

Töltsd le most, regisztrálj, és próbáld ki Te is! Megéri!  

Attraktív kedvezményekkel, és jóváírásokkal készültünk. Ha most regisztrálsz, a Beat megvásárlásakor 5000 Ft-tal olcsóbban juthatsz hozzá. Ha 3 hónapon belül csatlakozol a Roar Cascohoz, 5 000 Ft-ot írunk jóvá egyenlegedben, amit cascod díjára fordíthatsz. Ráadásul az akciók itt még nem érnek véget! Ajánld a Cristot, és további jóváírásokat, ajándékokat szerezhetsz!

részletek a promóciók alatt...

appstore letöltés

Smartsurance Technologies Kft
3152 Nemti, Kossuth út 67.
adószám: 25935909-2-12
cégjegyzékszám: 12 09 009881

Cristo Insurance Agency Kft
8000 Székesfehérvár, Várfok utca 1. al. 1.
adószám: 32031928-2-07
cégjegyzékszám: 07 09 033744
MNB regisztrációs szám: 222083100288

 

appstore letöltés