Örömhír! 🎉 Megvolt az első pool évforduló! 💰

A Roar Casco megszűnt!

Az applikációban 2019 és 2022 között Roar CASCO néven volt elérhető egy használatalapú casco biztosítás. Ez a használatalapú megoldás 2023. január 1-én kivezetésre kerül és helyette egy új használatalapú biztosítás, a Cristo Casco érhető el 2023.01.04-től.

Repül az idő, itt az első pool évforduló!

Olyan, mintha csak tegnap indultunk volna, pedig már több, mint 1 éve. Ráadásul ma az első – és máig legnagyobb – poolunk is elérte első születésnapját. 🎂 Hogy mit jelentett ez? Hogy a KRIPH pool tagjai ma délután egy jóhírt kaptak tőlünk, mivel nem volt lezárt káresetük az elmúlt egy évben. 

Jóváírás a jó együttműködésért

Amikor megálmodtuk a CRISTO-ban elérhető casco terméket, célunk volt, hogy visszacsempésszük valahogy a közösségi élményt a biztosítási megoldásba. Fontos ez, mivel a biztosítás az egyik legrégebbi közösségi megoldás, csak valahogy az idők során kikopott ez az érzés.

A CRISTO-ban elérhető Roar Casco-nál az ügyfelek saját kockázati közösségeket (ezek a poolok) hozhatnak létre, vagy csatlakozhatnak a korábban létrehozottakhoz. Ha pedig a közösség tagjai nem okoznak kárt, akkor a pool évforduló indőpontjában mindenki a saját maga által befizetett díj arányában, valamint a közösség nagysága szerint kedvezményben részesül.

Hogy mit jelentett ez konkrétan a ma ünneplő KRIPH pool tagjai számára? Átlagosan 7292 Ft díjkedvezmény jóváírást az egyenlegükben. Ráadásul a szórás is elég nagy volt. A legjobban talán az egyik régi, és sokat autózó felhasználónk örülhetett, amikor több, mint 37 ezer Ft jóváírást kapott, míg talán az az új ügyfelünk is meglepődhetett, aki néhány nappal ezelőtt csatlakozott ehhez a közösséghez, és máris pár száz Ft jóváírásban részesült.

Mire jó ez a közösségi együttműködés? Miért öröm a pool évforduló?

Mi abban hiszünk, hogy a CRISTO-ban egyre inkább sikerül a tudatos autósok közösségét felépítenünk, és az elsőszámú autós alkalmazásukká válnunk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy számukra minőségi szolgáltatásokat nyújtsunk, hogy még hatékonyabban, és még költségkímélőbben autózhassanak. Hiszünk abban, hogy ennek a közösségnek az ereje már most is számos lehetőséget rejt – mint például a pool kedvezmény kiaknázása -, illetve a jövőben hozzá fog segíteni minket ahhoz, hogy szolgáltatásainkat még jobb kondíciókkal nyújthassuk számukra.

A CRISTO-ban elérhető termékekben, és promócióinkban így mindig jelen lesznek az ösztönzők, hogy felhasználóink érdekeltek legyenek ennek a közösségnek a felépítésében.

 

Végül pedig:

Boldog Születésnapot KRIPH pool! 🎂 🥂

(persze koccintás csak alkoholmentes pezsgővel, ha ma még vezettek 😉 )

Egy kis kulisszatitok:

A KRIPH pool neve a csapatunktól ered. Korábban a CRISTO alkalmazást még KRIPH-nek hívták, és az első csatlakozók egyike így emlékezett meg rólunk. 

appstore letöltés

Smartsurance Technologies Kft
3152 Nemti, Kossuth út 67.
adószám: 25935909-2-12
cégjegyzékszám: 12 09 009881

Cristo Insurance Agency Kft
8000 Székesfehérvár, Várfok utca 1. al. 1.
adószám: 32031928-2-07
cégjegyzékszám: 07 09 033744
MNB regisztrációs szám: 222083100288

 

appstore letöltés